SON DAKİKA

Asayiş

Sultangazi’de Dehşet Anları Kamerada: Arkadaşını Pompalı Tüfekle Vurdu

Sultangazi’de Köşede Pusuya Yatan Bir Genç, Tatlı Ismarlama Bahanesiyle Dışarı Çağırdığı Arkadaşını Pompalı Tüfekle Vurarak Yaraladı.

9 Şubat 2022 10:40
Sultangazi’de Dehşet Anları Kamerada: Arkadaşını Pompalı Tüfekle Vurdu

Sultangazi’de köşede pusuya yatan bir genç, tatlı ısmarlama bahanesiyle dışarı çağırdığı arkadaşını pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Bacağından yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, dehşet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. 


Olay geçtiğimiz günlerde Sultangazi Cebeci Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre S.G. (18) aralarında husumet başlayan arkadaşı Eren Akçay’ı tatlı ısmarlama bahanesi ile dışarı çağırdı. Bu sırada bir köşede pusuya yatan S.G., Eren Akçay’ı pompalı tüfekle beklemeye başladı. Akçay’ın geldiğini gören S.G. tetiği çekerek, arkadaşını bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, ambulans ile hastaneye kaldırılan Eren Akçay’ın bacağına 2 kurşun isabet ettiği ve hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Ailesi polise teslim etti 


Arkadaşını vurduktan sonra hızla olay yerinden kaçarak uzaklaşan S.G. ise evine giderek ailesine arkadaşını vurduğunu söyledi. Bunun üzerine polisi arayan aile, S.G.’yi emniyete teslim etti. 


Dehşet anları kameraya yansıdı 


Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde S.G.’nin pompalı tüfekle ateş ederek Eren Akçay’ı yaraladığı ardından kaçtığı görülüyor. 
 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım