SON DAKİKA

Teknoloji

Teknoclub 1 Yaşında

Teknosa, Yeni Sadakat Programı Teknoclub’ın 1’inci Yılını Avantajlı Kampanya Fırsatlarıyla Kutluyor.

27 Mayıs 2022 12:08
Teknoclub 1 Yaşında

Teknosa, yeni sadakat programı TeknoClub’ın 1’inci yılını avantajlı kampanya fırsatlarıyla kutluyor. 
Teknosa’nın “Herkes için Teknoloji” misyonuyla hayata geçirdiği sadakat programı TeknoClub, 1’inci yılını doldurdu. Teknosa, üyelerine ayrıcalıklarla dolu bir dünyanın kapılarını açan TeknoClub’ın 1’inci yılına özel avantajlı kampanya fırsatları sunuyor. 1. yıl kutlamaları çerçevesinde tüm TeknoClub üyeleri 26 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında bin TL’ye varan indirim fırsatından yararlanabilecek. Kampanya süresince toplam 5 bin TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL indirim, 10 bin TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim, 15 bin TL ve üzeri alışverişlerde de bin TL indirim hediye ediliyor. 
Kazanılan bu indirimler, 10 Haziran-30 Haziran arasında, Babalar Günü’nü de kapsayacak şekilde tüm Teknosa mağazalarında ve Teknosa.com’da satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerli oluyor. 250 TL, 500 TL ve bin TL indirimler sırasıyla bin TL, 2 bin TL ve 4 bin TL ve üzeri alışverişlerde kullanılıyor. 


Harcadıkça daha çok avantaj 


TeknoClub üyeleri, harcamaları oranında bir üst üyeliğe geçerek, daha çok avantajdan yararlanabiliyor. TeknoPlus, TeknoPro ve TeknoElit üyeliklerine dahil olan müşteriler, avantajlı kampanyalar, doğum gününe özel ve 3’üncü parti markalarda geçerli indirimlerin yanı sıra ücretsiz kargo, çağrı merkezi ve servis hizmetlerinde öncelikler, sürpriz hediyeler ve ayrıcalıklara sahip oluyor. 
 

Teknoclub 1 Yaşında

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım