SON DAKİKA

Asayiş

Terör Örgütü Pkk/ypg’den El Bab’a Roketli Saldırı

Suriye’nin El Bab İlçesine Terör Örgütü Pkk/Ypg Tarafından Roketli Saldırı Düzenlendi.Suriye’nin El Bab İlçesine Terör Örgütü Pkk/Ypg Tarafından Roketli Saldırı Düzenlendi.

12 Mayıs 2022 20:30

Suriye’nin El Bab ilçesine terör örgütü PKK/YPG tarafından roketli saldırı düzenlendi. 
Suriye’nin Halep iline bağlı El-Bab ilçesinde terör örgütü PKK/YPG düzenlediği roketli saldırı ile sivilleri hedef aldı. Terör örgütü tarafından fırlatılan roketler sivil yerleşim alanına düşerken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi. Bazı ev ve işyerlerinde maddi hasar meydana geldiği bildirildi. 

Gaziantep’te hudut karakoluna havanlı saldırı

 
Gaziantep’in Karkamış ilçesine ise son yarım saat içerisinde 10’u aşkın havan mermisi düştü. Suriye’den atılan havanlardan biri Köprübaşı Hudut Karakolu’na isabet ederken, karakoldaki 4 asker yaralandı. Diğer havan mermilerinin ise ilçedeki boş alanlara düştüğü aktarıldı. Yaralı askerler Gaziantep ve ilçelerindeki hastanelere kaldırılırken, hudut birlikleri tarafından angajman kuralları çerçevesinde saldırılara karşılık verildiği bildirildi. 
 


Terör Örgütü Pkk/ypg’den El Bab’a Roketli Saldırı
Terör Örgütü Pkk/ypg’den El Bab’a Roketli Saldırı
Terör Örgütü Pkk/ypg’den El Bab’a Roketli Saldırı
Terör Örgütü Pkk/ypg’den El Bab’a Roketli Saldırı Terör Örgütü Pkk/ypg’den El Bab’a Roketli Saldırı

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım