SON DAKİKA

Spor

Uğurcan Çakır'ın menajerinden transfer açıklaması!

Spor haberi... Lider Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Uğurcan Çakır performansıyla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeyi başarırken İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leeds United'un başarılı file bekçisine olan ilgisi biliniyor. Çakır'ın menajeri bu konuya dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

5 Nisan 2022 23:18
 Uğurcan Çakır'ın menajerinden transfer açıklaması!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leeds United'ın, Trabzonspor 'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı transfer etmek için girişimlere başladığı geçtiğimiz günlerde iddia edilmişti. Başarılı kalecinin menajeri Necdet Çakır, bu iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

"TEKLİF YOK"
Ajansspor'un haberine göre; Necdet Çakır, "İngiliz ekibi Leeds United'dan bize şu ana kadar gelen bir teklif yok" ifadelerini kullandı.

TEK HEDEFİ TRABZONSPOR'DA ŞAMPİYON OLMAK
Bilindiği üzere, Uğurcan Çakır daha önce yaptığı açıklamalarda, öncelikli hedefinin Trabzonspor'da şampiyon olmak daha sonra ise Avrupa'ya gitmek olduğunu söylemişti.

BİRÇOK TAKIM PEŞİNDE
Bilindiği üzere, 26 yaşındaki milli kalecinin ismi Borussia Dortmund, RB Leipzig, Liverpool, Tottenham, Sevilla ve Newcastle United gibi takımlarla da anılıyor. Bordo-mavili takımla bu sezon 34 maça çıkan ve kalesinde 33 gol gören Çakır'ın sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım