SON DAKİKA

Spor

Yusuf Erdoğan - Galatasaray anlaşması TL üzerinden

Bursaspor ile yollarını ayıran Yusuf Erdoğan, Galatasaray formasını sırtına geçirdi. Aslan, 3 yıllık sözleşme imzalayacağı futbolcuya TL üzerinden ödeme yapacak.

26 Haziran 2019 14:23
Yusuf Erdoğan - Galatasaray anlaşması TL üzerinden

Alacakları ödenmediği gerekçesiyle TFF'ye başvuran Yusuf Erdoğan, serbest kaldı. Oyuncu ile yaptığı anlaşmayı resmiyete dökmek için Bursaspor'la bağlarını koparmasını bekleyen Galatasaray'ın Yusuf'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı, tarafların ücretin TL üzerinden yapılması konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi. 26 yaşındaki kanat oyuncusu da sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirerek Galatasaray'a transferinin bittiği mesajını verdi. Geçen sezon Bursaspor'da 26 lig maçına çıkan Yusuf, 2 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

'2019-20 sezonunun ismi Özhan Canaydın olsun'

2018-19 Lefter Küçükandonyadis sezonunun sona ermesinin ardından yeni sezona verilecek isim merak edilirken, sarı-kırmızılılardan Özhan Canaydın önerisi geldi. Futbol camiasında ise Nisan ayında hayatını kaybeden Can Bartu'nun ismi konuşuluyor. Süper Lig'e Lefter Küçükandonyadis'ten önce Süleyman Seba (2014-15), Hasan Doğan (2015-16), Turgay Şeren (2016-17) ve İlhan Cavcav'ın (2017-18) isimleri verilmişti.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım