SON DAKİKA

10 Aralık GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 10 Aralık'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

10 Aralık 2021 16:58
1 KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan:
Bilinçaltınızda yer eden nemli konuların açığa çıkabileceği bir gün olabilir. Sezgileriniz güçlü olabilir ve yine benzer bir şekilde maneviyatı ve sezgileri güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ruhsal anlamda akışta olabileceğiniz bir gündesiniz.

KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: Bilinçaltınızda yer eden nemli konuların açığa çıkabileceği bir gün olabilir. Sezgileriniz güçlü olabilir ve yine benzer bir şekilde maneviyatı ve sezgileri güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ruhsal anlamda akışta olabileceğiniz bir gündesiniz.

2 BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs:
Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin etkisini daha yoğun hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Arkadaşlarınızın da desteğiyle ileriye yönelik vizyon oluşturmak için uygun bir gün olabilir.

BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin etkisini daha yoğun hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Arkadaşlarınızın da desteğiyle ileriye yönelik vizyon oluşturmak için uygun bir gün olabilir.

3 İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran:
Hedeflerinize odaklı hareket edebileceğiniz plan ve organizasyon gerektiren işlerle uğraşabileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü kişilerle gireceğiniz temaslardan çok şey öğrenebilirsiniz.

İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: Hedeflerinize odaklı hareket edebileceğiniz plan ve organizasyon gerektiren işlerle uğraşabileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü kişilerle gireceğiniz temaslardan çok şey öğrenebilirsiniz.

4 YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz:
Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konulardan üzerinizde duygusal etkiler bırakabilecek deneyimler kazanabilirsiniz. Kişisel gelişim adına kazanımlarınız büyük olabilir ve bunları paylaşmak için sabırsızlanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konulardan üzerinizde duygusal etkiler bırakabilecek deneyimler kazanabilirsiniz. Kişisel gelişim adına kazanımlarınız büyük olabilir ve bunları paylaşmak için sabırsızlanabilirsiniz.

5 ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos:
Derin ve konsantrasyon gerektiren işlere odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Güçlü kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Ortak maddi konular, maddi ve manevi paylaşımlar gündeme gelebilir.

ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: Derin ve konsantrasyon gerektiren işlere odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Güçlü kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Ortak maddi konular, maddi ve manevi paylaşımlar gündeme gelebilir.

6 BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: 
Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin etkisini daha yoğun hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Arkadaşlarınızın da desteğiyle ileriye yönelik vizyon oluşturmak için uygun bir gün olabilir.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin etkisini daha yoğun hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Arkadaşlarınızın da desteğiyle ileriye yönelik vizyon oluşturmak için uygun bir gün olabilir.

7 TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim:
Gündelik işlerinizin yoğunluğu haftanın bu ilk gününe damgasını vururken, duygularınızı size destek olanlar ve çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bugün karşınıza çıkabilecek sağlık uzmanlarından, terapistlerden pek çok deneyim ve bilgi elde edebilirsiniz.

TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: Gündelik işlerinizin yoğunluğu haftanın bu ilk gününe damgasını vururken, duygularınızı size destek olanlar ve çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bugün karşınıza çıkabilecek sağlık uzmanlarından, terapistlerden pek çok deneyim ve bilgi elde edebilirsiniz.

8 AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım:
Aşk ve tutkuların üzerinizdeki etkilerini yoğun şekilde hissedebilirsiniz. Duygularınızı özgün ve yaratıcı şekilde ifade edip, gösterebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili konuların üzerinizde derin etkileri olabilir.

AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: Aşk ve tutkuların üzerinizdeki etkilerini yoğun şekilde hissedebilirsiniz. Duygularınızı özgün ve yaratıcı şekilde ifade edip, gösterebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili konuların üzerinizde derin etkileri olabilir.

9 YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık:
Ailenizle ilgili konularda derin hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Ailenizde kadınların ve güçlü kişilerin etkisini daha yoğun hissedebilirsiniz. Geçmişe ilişkin konuların izleri ortaya çıkabilir.

YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: Ailenizle ilgili konularda derin hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Ailenizde kadınların ve güçlü kişilerin etkisini daha yoğun hissedebilirsiniz. Geçmişe ilişkin konuların izleri ortaya çıkabilir.

10 OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak:
Güçlü konuşmalar yaparak başkalarını ikna etmek adına uygun bir gün olabilir. Sözlerinizle karşınızdaki kişiler üzerinde derin etkiler yaratabilirsiniz. Kendinizi etkili şekilde ifade edebilir, sözlerinizle büyüleyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: Güçlü konuşmalar yaparak başkalarını ikna etmek adına uygun bir gün olabilir. Sözlerinizle karşınızdaki kişiler üzerinde derin etkiler yaratabilirsiniz. Kendinizi etkili şekilde ifade edebilir, sözlerinizle büyüleyebilirsiniz.

11 KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat:
Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye yönelik adımlar gündeme gelebilir. İletişim açısından oldukça destekleyici olabilecek bugünü iyi değerlendirmelisiniz.

KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye yönelik adımlar gündeme gelebilir. İletişim açısından oldukça destekleyici olabilecek bugünü iyi değerlendirmelisiniz.

12 BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart:
Gücünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz ancak başkaları üzerinde baskı ve hakimiyet kurmamaya dikkat etmelisiniz. Dengeleri gözettiğinizden emin olmalısınız. Yoğun duygular içinde olabilirsiniz.

BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: Gücünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz ancak başkaları üzerinde baskı ve hakimiyet kurmamaya dikkat etmelisiniz. Dengeleri gözettiğinizden emin olmalısınız. Yoğun duygular içinde olabilirsiniz.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım