SON DAKİKA

11 Aralık GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 11 Aralık'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

11 Aralık 2021 18:10
1 KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan:
Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken özellikle iş yaşamında ve kariyerinizde güçlü kişilerin etkisini hissedebilirsiniz. Başkalarına karşı da güçlü br duruş sergileyebilirsiniz.

KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken özellikle iş yaşamında ve kariyerinizde güçlü kişilerin etkisini hissedebilirsiniz. Başkalarına karşı da güçlü br duruş sergileyebilirsiniz.

2 BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs:
Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken uzaklarda bıraktığınız bir aşkın gücünü ve etkisini hissedebilirsiniz. Dışarda yaşanan ilişkiler düşüncelerinize etki edip onları değiştirebilir.

BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken uzaklarda bıraktığınız bir aşkın gücünü ve etkisini hissedebilirsiniz. Dışarda yaşanan ilişkiler düşüncelerinize etki edip onları değiştirebilir.

3 İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: 
Venüs ve Plüton kavuşumu güç mücadelelerini beraberinde getirebilir. Hırslı yanınız ortaya çıkarken karşı taraftan fazlasıyla derinlik bekleyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: Venüs ve Plüton kavuşumu güç mücadelelerini beraberinde getirebilir. Hırslı yanınız ortaya çıkarken karşı taraftan fazlasıyla derinlik bekleyebilirsiniz.

4 YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz:
Venüs ve Plüton kavuşumu ilişkilerde güç çekişmeleri beraberinde getirebilir. Karşı tarafın üzerindeki etkisi ve baskısı daha çok hissedebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: Venüs ve Plüton kavuşumu ilişkilerde güç çekişmeleri beraberinde getirebilir. Karşı tarafın üzerindeki etkisi ve baskısı daha çok hissedebilirsiniz.

5 ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos:
Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken özellikle kriz durumlarından güçlü ve inatçı çıkabilirsiniz. Gündelik ilişkilerde çekişmeler dikkat çekici olabilir.

ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken özellikle kriz durumlarından güçlü ve inatçı çıkabilirsiniz. Gündelik ilişkilerde çekişmeler dikkat çekici olabilir.

6 BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül:
Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken uzaklarda bıraktığınız bir aşkın gücünü ve etkisini hissedebilirsiniz. Dışarda yaşanan ilişkiler düşüncelerinize etki edip onları değiştirebilir.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken uzaklarda bıraktığınız bir aşkın gücünü ve etkisini hissedebilirsiniz. Dışarda yaşanan ilişkiler düşüncelerinize etki edip onları değiştirebilir.

7 TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim:
Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken özellikle aile içinde ikna edici güçler ve baskı söz konusu olabilir. Ailenizden beklentileriniz karşısında direnç görebilirsiniz.

TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken özellikle aile içinde ikna edici güçler ve baskı söz konusu olabilir. Ailenizden beklentileriniz karşısında direnç görebilirsiniz.

8 AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım:
Venüs ve Plüton kavuşumu sayesinde güçlü sözleriniz ikna edici de olabilir, güççlü bir anlatım dili sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin de yoğun beklentilerine maruz kalabilirsiniz.

AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: Venüs ve Plüton kavuşumu sayesinde güçlü sözleriniz ikna edici de olabilir, güççlü bir anlatım dili sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin de yoğun beklentilerine maruz kalabilirsiniz.

9 YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: 
Venüs ve Plüton kavuşumu maddi anlamda güçlü hissetmenizi sağlayabilir, sizi maddi yönden güçlü kişilerle bir araya getirebilir. Sizde derin bir iz bırakan bir eşyayı satın alabilirsiniz.

YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: Venüs ve Plüton kavuşumu maddi anlamda güçlü hissetmenizi sağlayabilir, sizi maddi yönden güçlü kişilerle bir araya getirebilir. Sizde derin bir iz bırakan bir eşyayı satın alabilirsiniz.

10 OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak:
Burcunuzdaki Venüs ve Plüton'un kavuşumu sizi ilişkilerde özellikle daha da güçlü hissettirebilir. Aşk konusunda söz sahibi olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: Burcunuzdaki Venüs ve Plüton'un kavuşumu sizi ilişkilerde özellikle daha da güçlü hissettirebilir. Aşk konusunda söz sahibi olabilirsiniz.

11 KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat:
Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken güçlü bir platonik aşk yaşayabilir ya da böyle bir aşka tanıklık edebilirsiniz. Sevdiğiniz bir şeyden vazgeçme durumu söz konusu da olabilir.

KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: Venüs ve Plüton kavuşum halindeyken güçlü bir platonik aşk yaşayabilir ya da böyle bir aşka tanıklık edebilirsiniz. Sevdiğiniz bir şeyden vazgeçme durumu söz konusu da olabilir.

12 BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart:
Venüs ve Plüton kavuşumu sosyal ilişkilerde sizi epeyce güçlü kılabilir. Güçlü dostluk ve arkadaşlıklarla siz de gücünüzü tazeleyebilirsiniz

BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: Venüs ve Plüton kavuşumu sosyal ilişkilerde sizi epeyce güçlü kılabilir. Güçlü dostluk ve arkadaşlıklarla siz de gücünüzü tazeleyebilirsiniz

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım