SON DAKİKA

18 Aralık GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 18 Aralık'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

18 Aralık 2021 17:59
1 KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan:
Bugün karar vermekte zorlandığını düşünebilirsin. Eline geçecek bilgileri doğru değerlendirmek için arkadaşlarından yardım isteyebilirsin. Programını sağlam yamak, ilerisi hakkında kendinden daha emin olmanı sağlayacak.

KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: Bugün karar vermekte zorlandığını düşünebilirsin. Eline geçecek bilgileri doğru değerlendirmek için arkadaşlarından yardım isteyebilirsin. Programını sağlam yamak, ilerisi hakkında kendinden daha emin olmanı sağlayacak.

2 BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs:
Bugün senin için çok güzel bir gün olacak. Yapmak istediklerin için büyük adımlar atmam şansın olacak. Gelişme kaydettiğini görmek daha fazlası için seni cesaretlendirecek. Yanındaki insanların kıymetini bilip onlara hak ettiği sevgiyi vermek isteyeceksin.

BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: Bugün senin için çok güzel bir gün olacak. Yapmak istediklerin için büyük adımlar atmam şansın olacak. Gelişme kaydettiğini görmek daha fazlası için seni cesaretlendirecek. Yanındaki insanların kıymetini bilip onlara hak ettiği sevgiyi vermek isteyeceksin.

3 İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran:
Senin için yararlı olacak ortamı ararken yorgun düşebilirsin. Bazen işleri oluruna bırakmak daha iyi olabilir. Gereksiz yere yorulmamak için işleri akışına bırakıp bir kenardan seyretmek isteyeceksin. Zamanı gelince müdahale etmek iyi olacak.

İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: Senin için yararlı olacak ortamı ararken yorgun düşebilirsin. Bazen işleri oluruna bırakmak daha iyi olabilir. Gereksiz yere yorulmamak için işleri akışına bırakıp bir kenardan seyretmek isteyeceksin. Zamanı gelince müdahale etmek iyi olacak.

4 YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz:
Duygusal olarak çok hassas olduğunu görebilirsin. Karşılaştığın olaylara aşırı tekiler vermekten kaçınmakta yarar var. Gün boyu soğukkanlılığını korumak zor ama senin için yararlı bir eylem olacak. Kontrolü kaybetmemek sana iyi gelecek.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: Duygusal olarak çok hassas olduğunu görebilirsin. Karşılaştığın olaylara aşırı tekiler vermekten kaçınmakta yarar var. Gün boyu soğukkanlılığını korumak zor ama senin için yararlı bir eylem olacak. Kontrolü kaybetmemek sana iyi gelecek.

5 ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos:
Bir çok konu hakkında bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Aynı anda birkaç işle ilgilenmek yerine bir işe en iyi şekilde yoğunlaşmak senin için daha iyi olacak. İstediğin gelişmeyi sağlamak için uğraştırdıkça cesaretinin artması mümkün olacak.

ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: Bir çok konu hakkında bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Aynı anda birkaç işle ilgilenmek yerine bir işe en iyi şekilde yoğunlaşmak senin için daha iyi olacak. İstediğin gelişmeyi sağlamak için uğraştırdıkça cesaretinin artması mümkün olacak.

6 BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül:
Duygusal olarak yıpranmamak için yanındaki insanlara dikkat etmek isteyeceksin. Onlarla gereksiz şeyler paylaşmamakta yarar var. Başkalarına ne kadar az şey anlatırsan o kadar güçlü olacaksın.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: Duygusal olarak yıpranmamak için yanındaki insanlara dikkat etmek isteyeceksin. Onlarla gereksiz şeyler paylaşmamakta yarar var. Başkalarına ne kadar az şey anlatırsan o kadar güçlü olacaksın.

7 TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim:
Etrafındaki insanların eleştirilerinin acımasız olduğunu düşünebilirsin. Değer verdiğin insanlar sana çok sert şeyler söylüyor gibi gelebilir. Bu yorumları kişisel almak yerine kendini geliştirmek için bir fırsat olarak görmek daha iyi olacak.

TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: Etrafındaki insanların eleştirilerinin acımasız olduğunu düşünebilirsin. Değer verdiğin insanlar sana çok sert şeyler söylüyor gibi gelebilir. Bu yorumları kişisel almak yerine kendini geliştirmek için bir fırsat olarak görmek daha iyi olacak.

8 AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: Duygusal olarak güçsüz duruma düşmemeye özen göstermelisin. Bunun sonucu olarak da başkaları tarafından yönlendirilmemek önemli olacak. Sevdiğin insanların yanında olması olayların kontrolden çıkmasını engelleyebilir.

AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: Duygusal olarak güçsüz duruma düşmemeye özen göstermelisin. Bunun sonucu olarak da başkaları tarafından yönlendirilmemek önemli olacak. Sevdiğin insanların yanında olması olayların kontrolden çıkmasını engelleyebilir.

9 YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık:
Kendini birden çok hızlı gelişmelerin ortasında bulabilirsin. Bir kenara çekilip ortamın sakinleşmesini beklemek isteyebilirsin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmenin günü daha verimli geçirmene yardımı dokunabilir.

YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: Kendini birden çok hızlı gelişmelerin ortasında bulabilirsin. Bir kenara çekilip ortamın sakinleşmesini beklemek isteyebilirsin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmenin günü daha verimli geçirmene yardımı dokunabilir.

10 OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak:
Planladıklarına ulaşmak için hayatına daha çok disiplin katmayı düşünebilirsin. Çalışma düzenini yeniden ayarlamak hayallerine daha çabuk ulaşmana yardımcı olacak. Sevdiğin insanlar yanında durup sana güç verecek.

OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: Planladıklarına ulaşmak için hayatına daha çok disiplin katmayı düşünebilirsin. Çalışma düzenini yeniden ayarlamak hayallerine daha çabuk ulaşmana yardımcı olacak. Sevdiğin insanlar yanında durup sana güç verecek.

11 KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat:
Tek başına kalmaktansa insanlarla daha çok konuşmalısın. Fikir alışverişi yaparak aklındakileri geliştirebileceğin ortamlara girmekte yarar var. Yeni şeyler öğrenmek için hevesli olmak karşına yeni fırsatların çıkmasını sağlayabilir.

KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: Tek başına kalmaktansa insanlarla daha çok konuşmalısın. Fikir alışverişi yaparak aklındakileri geliştirebileceğin ortamlara girmekte yarar var. Yeni şeyler öğrenmek için hevesli olmak karşına yeni fırsatların çıkmasını sağlayabilir.

12 BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart:
Enerjini kendini geliştirmek ve yaratıcı olmak için harcamak isteyeceksin. Yeni insanlarla tanışıp yeni işler hakkında fikirler üretmek günü daha verimli geçirmek için önemli olacak. İnsanlarla daha çok iç içe olmakta fayda var.

BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: Enerjini kendini geliştirmek ve yaratıcı olmak için harcamak isteyeceksin. Yeni insanlarla tanışıp yeni işler hakkında fikirler üretmek günü daha verimli geçirmek için önemli olacak. İnsanlarla daha çok iç içe olmakta fayda var.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım