SON DAKİKA

19 Aralık GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 19 Aralık'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

19 Aralık 2021 11:39
1 KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: 

Giriştiğin işlerde başarıya ulaşmak için gereken gücü bulacaksın. Kararlılıkla devam etme isteğin seni ister istemez sonuca itmek için motive edecek. Yanındaki insanların seni destekleyecek olması işine yarayacak.

KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: Giriştiğin işlerde başarıya ulaşmak için gereken gücü bulacaksın. Kararlılıkla devam etme isteğin seni ister istemez sonuca itmek için motive edecek. Yanındaki insanların seni destekleyecek olması işine yarayacak.

2 BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: 

Hayallerini gerçekleştirmen için harekete geçmen gerekecek. Her zamanınkinden daha gerçekçi olmak isteyeceksin. İşleri planlamakla zaman kaybetmek yerine bir şeyler yapmak için harekete geçmek senin için daha yararlı olabilir.

BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: Hayallerini gerçekleştirmen için harekete geçmen gerekecek. Her zamanınkinden daha gerçekçi olmak isteyeceksin. İşleri planlamakla zaman kaybetmek yerine bir şeyler yapmak için harekete geçmek senin için daha yararlı olabilir.

3 İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: 

Karşılaşacağın olayların seni duygusal olarak zorlamasına müsaade etmemelisin. Duygularını kontrol etmek olaylara karşı daha kontrollü davranmanı sağlayacak. Bu sayede kendini daha güvende hissedebilirsin.

İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: Karşılaşacağın olayların seni duygusal olarak zorlamasına müsaade etmemelisin. Duygularını kontrol etmek olaylara karşı daha kontrollü davranmanı sağlayacak. Bu sayede kendini daha güvende hissedebilirsin.

4 YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: 

Yaşayacağın olaylar seni duygusal olmaya zorlasa da mantıklı kalmaya çalışmak senin için önemli olacak. Seni ilgilendiren gelişmelerin istediğin sonuçları vermesi için kontrölü kaybetmemek önemli olacak.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: Yaşayacağın olaylar seni duygusal olmaya zorlasa da mantıklı kalmaya çalışmak senin için önemli olacak. Seni ilgilendiren gelişmelerin istediğin sonuçları vermesi için kontrölü kaybetmemek önemli olacak.

5 ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: 

Yapılması gereken işlerin çok olması seni endişelendirmemli. İyi ve sağlam bir program yaparak yapılması gererken işleri halletmek seni mutlu edecek.İlerlemeyi gördükçe çalışmak sana daha çok zevk verecek.

ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: Yapılması gereken işlerin çok olması seni endişelendirmemli. İyi ve sağlam bir program yaparak yapılması gererken işleri halletmek seni mutlu edecek.İlerlemeyi gördükçe çalışmak sana daha çok zevk verecek.

6 BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: 

Ailenle daha çok vakit geçirmek için planlarını yeniden düzenleyebilirsin. Sevdiğin insanlara yardımcı olmak, zor zamanlarında yanlarında bulunmak kendini daha iyi hissettmek için önemli olacak. Aile bağlarını güçlendirmek sana keyif verecek.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: Ailenle daha çok vakit geçirmek için planlarını yeniden düzenleyebilirsin. Sevdiğin insanlara yardımcı olmak, zor zamanlarında yanlarında bulunmak kendini daha iyi hissettmek için önemli olacak. Aile bağlarını güçlendirmek sana keyif verecek.

7 TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: 

Bugün işlerden bir fırsat yaratıp kendine zaman ayırmak isteyebilirsin.Sevdiklerinle bir arada olmak, onlarla vakit geçirmek kendini yenilemek için güzel bir fırsat verebilir. İlerisi için motivasyonunu yenilemek iyi olacak.

TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: Bugün işlerden bir fırsat yaratıp kendine zaman ayırmak isteyebilirsin.Sevdiklerinle bir arada olmak, onlarla vakit geçirmek kendini yenilemek için güzel bir fırsat verebilir. İlerisi için motivasyonunu yenilemek iyi olacak.

8 AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: 

Bugün istediğin ilerlemeyi gerçekleştirmek için duygularına öncelik vermek isteyebilirsin. Bu sayede ilk seferde cesaret edemediğin olaylar için daha istekli olabilirsin. Gereken cesareti duyguların sayesinde bulmak seni sevindirebilir.

AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: Bugün istediğin ilerlemeyi gerçekleştirmek için duygularına öncelik vermek isteyebilirsin. Bu sayede ilk seferde cesaret edemediğin olaylar için daha istekli olabilirsin. Gereken cesareti duyguların sayesinde bulmak seni sevindirebilir.

9 YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: 

Yanındaki insanaların desteğini en derinden hissedeceğin bir gün olacak. Onların yardımı sayesinde kendini hem fiziksel hemde duygusal anlamda güçlü hissetmen mümkün. Bu fırsatı değerlendirip yeni şeylere başlamak iyi olacak.

YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: Yanındaki insanaların desteğini en derinden hissedeceğin bir gün olacak. Onların yardımı sayesinde kendini hem fiziksel hemde duygusal anlamda güçlü hissetmen mümkün. Bu fırsatı değerlendirip yeni şeylere başlamak iyi olacak.

10 OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: 

Bugün konuşmaktan çok dinlemek senin için daha önemli olacak. Yanındaki insanların konuşmasına izin vermelisin. Onların düşüncelerinden öğrendiklerin sayesinde kendin için çizeceğin yol çok farklı şekillenebilir.

OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: Bugün konuşmaktan çok dinlemek senin için daha önemli olacak. Yanındaki insanların konuşmasına izin vermelisin. Onların düşüncelerinden öğrendiklerin sayesinde kendin için çizeceğin yol çok farklı şekillenebilir.

11 KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: 

Bugün ev işleri konusunda daha çok sorumluluk alman gerekebilir. Yaşadığın yeri düzenleyip birkaç değişiklik yapmak her şey için daha istekli olmanı sağlayabilir. Bulunduğun ortamı iyileştirmek dışarıya karşı duruşunu da olumlu etkileyecek.

KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: Bugün ev işleri konusunda daha çok sorumluluk alman gerekebilir. Yaşadığın yeri düzenleyip birkaç değişiklik yapmak her şey için daha istekli olmanı sağlayabilir. Bulunduğun ortamı iyileştirmek dışarıya karşı duruşunu da olumlu etkileyecek.

12 BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: 

Hayatında yapmak istediğin değişiklik planları için harekete geçmek isteyebilirsin. Senin için yeni ve farklı olacak şeylere daha hevesli yaklaşmak senin için daha iyi olacak. Gelişime daha çok şans vermekte fayda var.

BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: Hayatında yapmak istediğin değişiklik planları için harekete geçmek isteyebilirsin. Senin için yeni ve farklı olacak şeylere daha hevesli yaklaşmak senin için daha iyi olacak. Gelişime daha çok şans vermekte fayda var.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım