SON DAKİKA

20 Aralık GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 20 Aralık'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

20 Aralık 2021 13:11
1 KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: 

Etrafındaki hareketliliğe uyum sağlamak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla birlikte bu hareketliliğin parçası olmak iyi hissetmene yardımcı olacak. Diğer insanlarla daha çok muhabbet edip yeni şeyler keşfetmeye, öğrenmeye devam etmekte yarar var.

KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: Etrafındaki hareketliliğe uyum sağlamak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla birlikte bu hareketliliğin parçası olmak iyi hissetmene yardımcı olacak. Diğer insanlarla daha çok muhabbet edip yeni şeyler keşfetmeye, öğrenmeye devam etmekte yarar var.

2 BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: 

Etrafındaki gelişmelere duygusal tepkiler vermemek senin için önemli olacak. Duygularını kontrol ettikçe kendini daha çok geliştirme imkanı bulabilirsin. Gereksiz detaylarda boğulmak yerine olayın bütününü görmek senin için daha yararlı olacak.

BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: Etrafındaki gelişmelere duygusal tepkiler vermemek senin için önemli olacak. Duygularını kontrol ettikçe kendini daha çok geliştirme imkanı bulabilirsin. Gereksiz detaylarda boğulmak yerine olayın bütününü görmek senin için daha yararlı olacak.

3 İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: 

Uzun zamandır görüşmediğin insanlarla karşılaşmak seni şaşırtabilir. Onlarla beraber geçen zaman hakkında konuşmak, yapılanları kıyaslamak isteyebilirsin. Yapacağın konuşmalar farklı bakış açıları edinmene yardımcı olup, önüne yeni fırsatlar çıkarabilir.

İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: Uzun zamandır görüşmediğin insanlarla karşılaşmak seni şaşırtabilir. Onlarla beraber geçen zaman hakkında konuşmak, yapılanları kıyaslamak isteyebilirsin. Yapacağın konuşmalar farklı bakış açıları edinmene yardımcı olup, önüne yeni fırsatlar çıkarabilir.

4 YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: 

Yanındaki insanlarla birlikte çalışmak senin için önemli olacak. Grup çalışmalarına önderlik etmekten çekinmemelisin. İnsanları etkileyebildiğini fark etmek sana cesaret verecek. Yeni şeyler denemekten çekinmemek senin için iyi olacak.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: Yanındaki insanlarla birlikte çalışmak senin için önemli olacak. Grup çalışmalarına önderlik etmekten çekinmemelisin. İnsanları etkileyebildiğini fark etmek sana cesaret verecek. Yeni şeyler denemekten çekinmemek senin için iyi olacak.

5 ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: 

Seni mutlu edecek şeyi olduğun yerde bulamamak seni üzmemeli. Aramaya devam etmek güzel şeylerle karşılaşma ihtimalini arttıracak. Senin için önemli olan motivasyonu bulmak için kendini daha istekli görebilirsin.

ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: Seni mutlu edecek şeyi olduğun yerde bulamamak seni üzmemeli. Aramaya devam etmek güzel şeylerle karşılaşma ihtimalini arttıracak. Senin için önemli olan motivasyonu bulmak için kendini daha istekli görebilirsin.

6 BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: 

Ev ile ilgili işlerle daha çok vakit geçirebilirsin. Ertelediğin sorunlarla ilgilenmek seni gün boyu meşgul edecek. Bu işleri hallederken kendini gereksiz yere yormamaya dikkat etmelisin. Ailenden yardım istemek senin için iyi olacak.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: Ev ile ilgili işlerle daha çok vakit geçirebilirsin. Ertelediğin sorunlarla ilgilenmek seni gün boyu meşgul edecek. Bu işleri hallederken kendini gereksiz yere yormamaya dikkat etmelisin. Ailenden yardım istemek senin için iyi olacak.

7 TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: 

Karşılaştığın olaylara karşı kararsız kalmamak senin için önemli olacak. Hayatına devam etmek için bir şekilde karar vermek isteyeceksin. Ne yapacağını düşünmekle vakit kaybetmek yerine bir şekilde harekete geçmek senin için daha iyi olacak.

TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: Karşılaştığın olaylara karşı kararsız kalmamak senin için önemli olacak. Hayatına devam etmek için bir şekilde karar vermek isteyeceksin. Ne yapacağını düşünmekle vakit kaybetmek yerine bir şekilde harekete geçmek senin için daha iyi olacak.

8 AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: 

Kendini duygusal olarak hassas bir yerde görebilirsin. Her şeyden kolay incinmek diğer zamanlara göre daha kolay olacak. Söylenenleri, yapılanları kişisel almamak senin için önemli olacak. Aşırı düşünmekten uzak durmak rahat etmeni sağlayacak

AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: Kendini duygusal olarak hassas bir yerde görebilirsin. Her şeyden kolay incinmek diğer zamanlara göre daha kolay olacak. Söylenenleri, yapılanları kişisel almamak senin için önemli olacak. Aşırı düşünmekten uzak durmak rahat etmeni sağlayacak

9 YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: 

İstediğin değişikliklerin gerçekleşmesi için bir kenarda oturmak yerine harekete geçmek gerekecek. Hayal ettiğin gelişmeleri yaşanması için olaylara daha çok müdahil olmak senin için iyi olacak. Hayatın hakkında söz sahibi olduğunu görmek iyi gelecek.

YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: İstediğin değişikliklerin gerçekleşmesi için bir kenarda oturmak yerine harekete geçmek gerekecek. Hayal ettiğin gelişmeleri yaşanması için olaylara daha çok müdahil olmak senin için iyi olacak. Hayatın hakkında söz sahibi olduğunu görmek iyi gelecek.

10 OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: 

Duygusal olarak hassas olduğunu fark edebilirsin. Ani kararlar almamak senin için daha iyi olacak. Karşılaşacağın olaylara tepki verirken daha kontrollü olmak beklenmedik sonuçlarla karşılaşmanı engelleyebilir.

OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: Duygusal olarak hassas olduğunu fark edebilirsin. Ani kararlar almamak senin için daha iyi olacak. Karşılaşacağın olaylara tepki verirken daha kontrollü olmak beklenmedik sonuçlarla karşılaşmanı engelleyebilir.

11 KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: 

Daha aktif olmak ve yeni adımlar atmaka için istekli olmalısın. Gelecek ile ilgili yeni kararlar alıp bunları uygulamaya çalışmak senin için önemli olacak. Sana destek olacak insanların da yardımıyla hedeflediğin gelişimi gerçekleştirmek daha mümkün.

KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: Daha aktif olmak ve yeni adımlar atmaka için istekli olmalısın. Gelecek ile ilgili yeni kararlar alıp bunları uygulamaya çalışmak senin için önemli olacak. Sana destek olacak insanların da yardımıyla hedeflediğin gelişimi gerçekleştirmek daha mümkün.

12 BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: 

Kendini ifade etmek için çekinmemen gerekecek. İstediklerini doğru bir şekilde tarif etmek onlara ulaşma ihtimalini arttıracak. Bunu yaparken bir fikre körü körüne bağlanmak yerine gelişime açık olmak senin için daha faydalı olacak.

BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: Kendini ifade etmek için çekinmemen gerekecek. İstediklerini doğru bir şekilde tarif etmek onlara ulaşma ihtimalini arttıracak. Bunu yaparken bir fikre körü körüne bağlanmak yerine gelişime açık olmak senin için daha faydalı olacak.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım