SON DAKİKA

2000'LERİN Popüler Müzik Grubu TATU'nun Son Hali Şaşırttı

2000'li yıllara damgasını vuran Rus müzik gruplarından Tatu, 'All The Things She Said' şarkısıyla müzik listelerinin zirvesine oturmuştu. Ama yıldızları bir anda parlayıp söndü. Tatu grubunun güzelleri bakın şimdi ne yapıyor...

17 Mayıs 2019 10:17
1 'All The Things She Said' şarkısıyla tüm dillere dolanan 2000'li yılların en popüler müzik gruplarından biri Tatu'nun üyeleri şimdi 34 yaşında.

'All The Things She Said' şarkısıyla tüm dillere dolanan 2000'li yılların en popüler müzik gruplarından biri Tatu'nun üyeleri şimdi 34 yaşında.

2 Eşcinsel olduklarını yansıtan videolarıyla da o dönemlerde tartışmalara yol açmıştı. Grup her ne kadar eşcinsel olarak dünyaya tanıtılmış olsa da bunun reklam olduğu bilinen bir gerçekti.

Eşcinsel olduklarını yansıtan videolarıyla da o dönemlerde tartışmalara yol açmıştı. Grup her ne kadar eşcinsel olarak dünyaya tanıtılmış olsa da bunun reklam olduğu bilinen bir gerçekti.

3 Yulia Volkova daha sonra biseksüel olduğunu itiraf etmişti.

Yulia Volkova daha sonra biseksüel olduğunu itiraf etmişti.

4 Sertap Erener'in, Everyway That I Can' şarkısı ile birinci olduğu 2013 Eurovision şarkı yarışmasında, Tatu 11. olarak çöküşe başladı. Tatu grubu üyeleri Yulia Volkova ve Lena Katina zaman geçtikçe eski popülerliğini kaybetti.

Sertap Erener'in, Everyway That I Can' şarkısı ile birinci olduğu 2013 Eurovision şarkı yarışmasında, Tatu 11. olarak çöküşe başladı. Tatu grubu üyeleri Yulia Volkova ve Lena Katina zaman geçtikçe eski popülerliğini kaybetti.

5 Tatu üyeleri, Julia Volkova ve Lena Katina kariyerlerine yalnız devam etme kararı aldı.

Tatu üyeleri, Julia Volkova ve Lena Katina kariyerlerine yalnız devam etme kararı aldı.

6 Tatu'nun esmer güzeli Julia Volkova tiroit kanserine yakalandı. 2016 yılında tiroit kanserini yenen Volkova, birtakım estetik operasyon için bıçak altına yattı.

Tatu'nun esmer güzeli Julia Volkova tiroit kanserine yakalandı. 2016 yılında tiroit kanserini yenen Volkova, birtakım estetik operasyon için bıçak altına yattı.

7 Sadece 44 kg olan Yulia Volkova'nın, son hali için hayranları 'robotik' yorumunda bulundu.

Sadece 44 kg olan Yulia Volkova'nın, son hali için hayranları 'robotik' yorumunda bulundu.

8 Ünlü şarkıcının hayranları, Julia Volkova'nın doğal güzelliğini plastik bir görünümle değiştirdiğini söylüyor.

Ünlü şarkıcının hayranları, Julia Volkova'nın doğal güzelliğini plastik bir görünümle değiştirdiğini söylüyor.

9 Şarkıcının sosyal medya hesabında bir kullanıcı,

Şarkıcının sosyal medya hesabında bir kullanıcı, "Bundan iki yıl önce harika görünüyordun fakat şimdi oyuncak bebek gibisin. Eski Julia'dan hiçbir şey kalmamış" yazdı.

10

11

12

13

14

15

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım