SON DAKİKA

24 Aralık GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 24 Aralık'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

24 Aralık 2021 18:00
1 KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan:
Bugün biraz kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Başkalarının hareketleri seni duygusal olarak farklı durumlara sokabilir. Bundan etkilenmemek için kendi işine odaklanmak daha iyi olacak. Başkalarının dediklerini dikkate almamakta fayda var.

KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: Bugün biraz kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Başkalarının hareketleri seni duygusal olarak farklı durumlara sokabilir. Bundan etkilenmemek için kendi işine odaklanmak daha iyi olacak. Başkalarının dediklerini dikkate almamakta fayda var.

2 BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs:
İnsanlarla iletişimin önemli olduğunu fark edeceksin. Senin için önemli olan konularda kafa karışıklığına meydan vermemek isteyebilirsin. Bu sebeple daha direkt bir iletişim yöntemi tercih edebilirsin. Kararlı olmakta fayda var.

BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: İnsanlarla iletişimin önemli olduğunu fark edeceksin. Senin için önemli olan konularda kafa karışıklığına meydan vermemek isteyebilirsin. Bu sebeple daha direkt bir iletişim yöntemi tercih edebilirsin. Kararlı olmakta fayda var.

3 İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran:
Enerjini yapıcı işlerle uğraşmak için harcamak, senin için daha iyi olacak. Etrafına yararlı olduğunu gördükçe kendine olan güveninin güçlendiğini fark edebilirsin. Başkalarına yardımcı olma fırsatlarını değerlendirmek iyi olacak.

İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: Enerjini yapıcı işlerle uğraşmak için harcamak, senin için daha iyi olacak. Etrafına yararlı olduğunu gördükçe kendine olan güveninin güçlendiğini fark edebilirsin. Başkalarına yardımcı olma fırsatlarını değerlendirmek iyi olacak.

4 YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz:
Bugün çevren ile inatlaşmak senin için iyi olmayabilir. Daha uyumlu bir insan olmak önünde daha çok fırsat oluşmasına sebep olacak. Bazı olaylar için vereceğin tepkileri şimdilik ertelemek senin için iyi olacak.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: Bugün çevren ile inatlaşmak senin için iyi olmayabilir. Daha uyumlu bir insan olmak önünde daha çok fırsat oluşmasına sebep olacak. Bazı olaylar için vereceğin tepkileri şimdilik ertelemek senin için iyi olacak.

5 ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos:
İşlerini halletmek için daha düzenli bir yol tercih etmek senin için daha faydalı olacak. Bu sayede kendini geliştirmek için daha etkili bir yol bulmak mümkün olabilir İşlerinle ilgilenirken diğer insanlarla iletişim koparmamakta fayda var.

ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: İşlerini halletmek için daha düzenli bir yol tercih etmek senin için daha faydalı olacak. Bu sayede kendini geliştirmek için daha etkili bir yol bulmak mümkün olabilir İşlerinle ilgilenirken diğer insanlarla iletişim koparmamakta fayda var.

6 BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül:
Duygusal olarak seni kötü etkileyecek olaylardan uzaklaşmak sana iyi gelecek. Uzun zamandır düşündüğün geziye çıkıp sevdiklerinle birlikte daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin. Sevdiğin insanların yanında olması seni karşılaşacağın olayların kötü etkisinden koruyacak.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: Duygusal olarak seni kötü etkileyecek olaylardan uzaklaşmak sana iyi gelecek. Uzun zamandır düşündüğün geziye çıkıp sevdiklerinle birlikte daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin. Sevdiğin insanların yanında olması seni karşılaşacağın olayların kötü etkisinden koruyacak.

7 TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim:
Duygusal olarak hassas olduğunu düşünebilirsin. Karşılaşacağın olaylara duygusal tepkiler vermemekte fayda var. Soğukkanlılığını korumak olaylar üzerindeki kontrolünün kaybolmamasına yardımcı olacak. Mantıklı davranmaya devam etmelisin.

TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: Duygusal olarak hassas olduğunu düşünebilirsin. Karşılaşacağın olaylara duygusal tepkiler vermemekte fayda var. Soğukkanlılığını korumak olaylar üzerindeki kontrolünün kaybolmamasına yardımcı olacak. Mantıklı davranmaya devam etmelisin.

8 AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: 
İlgi odağı olmak seni rahatsız etmemeli. İnsanların sürekli bir şekilde yanına gelmesi, senden tavsiye almak istemesi seni mutlu edecek. Olaylara yardımcı olabildiğini görmek yeni işlerle alakalı motivasyonunu arttırabilir.

AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: İlgi odağı olmak seni rahatsız etmemeli. İnsanların sürekli bir şekilde yanına gelmesi, senden tavsiye almak istemesi seni mutlu edecek. Olaylara yardımcı olabildiğini görmek yeni işlerle alakalı motivasyonunu arttırabilir.

9 YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık:
Ailenle ufak tartışmalar yaşayabilirsin. Olayları büyütmek yerine kalp kırılmadan sorunları çözmek önemli olabilir. Seni seven insanları üzmeden kendi doğrularını hayata geçirmek için daha dikkatli davranmalısın.

YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: Ailenle ufak tartışmalar yaşayabilirsin. Olayları büyütmek yerine kalp kırılmadan sorunları çözmek önemli olabilir. Seni seven insanları üzmeden kendi doğrularını hayata geçirmek için daha dikkatli davranmalısın.

10 OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak:
Bugün senin için çok güzel bir gün olacak. Sevdiğin insanlarla bir arada olup onlarla vakit geçirmekten büyü zevk alacaksın. İnsanların sana yardımcı olmak için birbiriyle yarıştığını görebilirsin. Bu durumun seni duygusallaştırmasına izin vermemelisin.

OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: Bugün senin için çok güzel bir gün olacak. Sevdiğin insanlarla bir arada olup onlarla vakit geçirmekten büyü zevk alacaksın. İnsanların sana yardımcı olmak için birbiriyle yarıştığını görebilirsin. Bu durumun seni duygusallaştırmasına izin vermemelisin.

11 KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: 
Karşılaşacağın olaylara duygularınla tepki vermemek için dikkatli olmak isteyeceksin. Mantıklı kaldıkça kontrolü sağlamak senin için daha kolay olacak. Gereksiz yere sinirlenerek kendini tüketmemelisin.

KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: Karşılaşacağın olaylara duygularınla tepki vermemek için dikkatli olmak isteyeceksin. Mantıklı kaldıkça kontrolü sağlamak senin için daha kolay olacak. Gereksiz yere sinirlenerek kendini tüketmemelisin.

12 BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart:
Söylediklerine daha çok dikkat etmek senin için daha iyi olacak. Gereksiz yere kalp kırmamak günü daha rahat geçirmeni sağlayacak. Arkadaşlarınla yapacağın konuşmalarda yapıcı olmakta fayda var. Grubun neşe kaynağı olmak isteyebilirsin.

BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: Söylediklerine daha çok dikkat etmek senin için daha iyi olacak. Gereksiz yere kalp kırmamak günü daha rahat geçirmeni sağlayacak. Arkadaşlarınla yapacağın konuşmalarda yapıcı olmakta fayda var. Grubun neşe kaynağı olmak isteyebilirsin.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım