SON DAKİKA

9 Aralık GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 9 Aralık'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

9 Aralık 2021 18:00
1 KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan:
Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yoğun toprak enerjisi özellikle sosyal ilişkilerde sizi sorumluluk almaya davet edebilir.

KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yoğun toprak enerjisi özellikle sosyal ilişkilerde sizi sorumluluk almaya davet edebilir.

2 BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs:
Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken görev ve sorumluluklar öne çıkarken ciddi ve mesafeli yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. Organizasyon gerektiren, düzen isteyen işleri halledebileceğiniz bir gün olabilir.

BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken görev ve sorumluluklar öne çıkarken ciddi ve mesafeli yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. Organizasyon gerektiren, düzen isteyen işleri halledebileceğiniz bir gün olabilir.

3 İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran:
Keşif ve macera duygunuz yüksek, dünyanın çeşitli yerlerinde neler olduğunu merak edebilirsiniz, sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Yabancılar ve uluslararası konular gündeminize gelebilir.

İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: Keşif ve macera duygunuz yüksek, dünyanın çeşitli yerlerinde neler olduğunu merak edebilirsiniz, sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Yabancılar ve uluslararası konular gündeminize gelebilir.

4 YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz:
İş konuları, ortak yatırımlar, finansman, vergi ve miras işleri gündeminize gelebilir. Gelir ve kazançlarınıza ilişkin girişimleriniz olabilir. Eşiniz veya ortağınızla birlikte aklınıza yatabilecek bir yatırım planlayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: İş konuları, ortak yatırımlar, finansman, vergi ve miras işleri gündeminize gelebilir. Gelir ve kazançlarınıza ilişkin girişimleriniz olabilir. Eşiniz veya ortağınızla birlikte aklınıza yatabilecek bir yatırım planlayabilirsiniz.

5 ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos:
Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken ikili ilişkiler ön plana çıkıyor. Görüşmeler yapabilirsiniz, yakın arkadaşlarınıza danışabilir, soru sorabilirsiniz. Tek başına hareket etmekten kaçınacağınız bir gün olabilir.

ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken ikili ilişkiler ön plana çıkıyor. Görüşmeler yapabilirsiniz, yakın arkadaşlarınıza danışabilir, soru sorabilirsiniz. Tek başına hareket etmekten kaçınacağınız bir gün olabilir.

6 BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül:
Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken görev ve sorumluluklar öne çıkarken ciddi mesafeli ve yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. Organizasyon gerektiren, düzen isteyen işleri halledebileceğiniz bir gün olabilir.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken görev ve sorumluluklar öne çıkarken ciddi mesafeli ve yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. Organizasyon gerektiren, düzen isteyen işleri halledebileceğiniz bir gün olabilir.

7 TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim:
Ay Kova burcunda ilerlerken yaratıcılığınızı ve sanatsal yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Tutkularınızı öne çıkarabilirsiniz. Keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırabilir, zevkli uğraşlar edinebilirsiniz.

TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: Ay Kova burcunda ilerlerken yaratıcılığınızı ve sanatsal yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Tutkularınızı öne çıkarabilirsiniz. Keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırabilir, zevkli uğraşlar edinebilirsiniz.

8 AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: 
Ay Kova burcunda ilerlerken ev ve ailenize ilişkin konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinize güzel dekoratif eşyalarla süsleyebilirsiniz. Ailenizin yakınlığıyla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: Ay Kova burcunda ilerlerken ev ve ailenize ilişkin konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinize güzel dekoratif eşyalarla süsleyebilirsiniz. Ailenizin yakınlığıyla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

9 YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık:
Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken bolca iletişim ve görüşmelerle geçen bir gün olabilir sizin için. Kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Eğitim konularına eğilebilirsiniz, merak duygunuz yüksek, bilgilerinizi artırmak isteyebilirsiniz.

YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken bolca iletişim ve görüşmelerle geçen bir gün olabilir sizin için. Kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Eğitim konularına eğilebilirsiniz, merak duygunuz yüksek, bilgilerinizi artırmak isteyebilirsiniz.

10 OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak:
Ay Kova burcunda ilerlerken maddi ve parasal konularda gelişmeler yaşanabilir. Kazançlarınız olabilir ancak hesap konularında dikkatli olmalısınız. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir.

OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: Ay Kova burcunda ilerlerken maddi ve parasal konularda gelişmeler yaşanabilir. Kazançlarınız olabilir ancak hesap konularında dikkatli olmalısınız. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir.

11 KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat:
Ay burcunuzda parlarken dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. İddialı, rekabetçi yönlerinizi ortaya çıkarabilir, ilişkilerinizde kontrol ve söz sahibi olabilirsiniz.

KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: Ay burcunuzda parlarken dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. İddialı, rekabetçi yönlerinizi ortaya çıkarabilir, ilişkilerinizde kontrol ve söz sahibi olabilirsiniz.

12 BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart:
Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken sakin bir gün geçirebilirsiniz, yalnız kalmayı tercih edebilir, hatta bundan keyif alabilirsiniz. Olayları akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Manevi, mistik ve spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz.

BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: Ay Kova burcunda ilerlemeyi sürdürürken sakin bir gün geçirebilirsiniz, yalnız kalmayı tercih edebilir, hatta bundan keyif alabilirsiniz. Olayları akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Manevi, mistik ve spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım