SON DAKİKA

Son Dakika

Aleyna Tilki'ye Hapis Cezası

Havalimanında tartıştığı güvenlik görevlisinin açtığı dava sonucunda ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye 5 ay hapis ve 7 bin 80 TL adli para cezası verildi.

19 Aralık 2021 19:03
Aleyna Tilki'ye Hapis Cezası

Ocak 2020'de Milano'ya gitmek için geldiği İstanbul havalimanında güvenlik görevlisi ile tartışan Aleyna Tilki'ye ceza yağdı. Şarkıları ile kısa sürede yıldızlar kulübüne katılan Tilki, gündemden düşmüyor. Daha önce birçok farklı konu ile gündeme gelen Tilki, bu sefer ciddi bir suçlama ile hakim karşısına çıktı. Havalimanında tartıştığı güvenlik görevlisine; "Kimsin, polis misin?" "Seni bulup mahvedeceğim. Salak mısın, senin yüzünden uçağı kaçırıyorum" sözlerini kullandı. Bu olay üzerinde güvenlik görevlisi Neslihan Ö. şikayet etmiş ve Tilki, uçuşunu iptal ederek polis merkezine ifade vermeye götürülmüştü.

Havalimanında olay çıkarıp güvenlik görevlisine hakaret ve küfür eden Aleyna Tilki, hapis cezasına çarptırıldı

Hapis İstemi ile Dava Açıldı

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Neslihan Ö.'nün şikayeti neticesinde soruşturma açıldı. Açılan soruşturmada genç yetenek hakkında 'Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret ve tehdit suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Dava neticesinde Tilki'ye 'kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret' suçundan 7 bin 80 TL adli para cezası ve 'Tehdit' suçundan ise 5 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi. 


 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım