SON DAKİKA

Spor

Burak Kapacak açıkladı!

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kalarak zirveden uzaklaşan Fenerbahçe'de, genç futbolcu Burak Kapacak'ın bu müsabakada da süre almaması dikkat çektii. Eski hocası Vitor Pereira'nın hiç şans vermediği Burak Kapacak, Karagümrük karşısında neden oynatılmadığını söyledi.

24 Aralık 2021 11:30
 Burak Kapacak açıkladı!

Fransız ekibi Bordeaux'nun elinden son dakikada kapılarak 1 milyon 350 bin euro bedelle 7 Ağustos'ta Fenerbahçe'ye transferi gerçekleyen ancak geride kalan 18 lig maçında bir saniye dahi süre alamayan Burak Kapacak, Karagümrük beraARKADAŞLARINI DA MAÇA ÇAĞIRDI 

ARKADAŞLARINI DA MAÇA ÇAĞIRDI

 Zeki Murat Göle'den takım, skor olarak önde olursa forma giyme sözü aldığı için arkadaşlarını da maça davet ettiğini söyleyen Burak, neden şans bulamadığı ile ilgili olarak ise yaptığı açıklamada, "Vallahi hiç bilemiyorum ki... Kısmet diyelim. Ama sonuç iyi gitseydi oynayacaktım. yapacak bir şey yok diye niteledi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım