SON DAKİKA

Magazin

Burcu Özberk ve Serkan Tütüncü Hakkında Bomba İddia!

Afilli Aşk'da başlayan aşkın geçtiğimiz aylarda sona ermesi yeni aşkları körükledi: Burcu Özberk ve Serkan Tütüncü hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

20 Aralık 2021 11:41
Burcu Özberk ve Serkan Tütüncü Hakkında Bomba İddia!

Masumiyet dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı geçtiğimiz aylarda sona ermişti. Biten ilişkinin ardından bir dönemin popüler dizisi “Afilli Aşk’da” birlikte rol alan Burcu Özberk ve Serkan Tütüncü hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Burcu Özberk ve Serkan Tütüncü Hakkında Bomba İddia!

İki ismin geçtiğimiz akşam Ulus29’da düzenlenen bir etkinlikte bir araya geldiği ve kimseye aldırmadan orada öpüştükleri olaya şahit kişilerce dile getirildi. Gece boyunca yakınlıkları devam eden ikilinin 2019-2020 yılları arasında isimleri yine aşk dedikodularına karışmıştı bunun üzerine Burcu Özberk “Arkadaşız ”diyerek bu dedikoduları yalanlamıştı. İkilinin bu iddialara yapacakları dönüş hayranları tarafından merakla bekleniyor…

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım