SON DAKİKA

Oyun

Büyük 2022 Güncellemesinde Phasmophobia, Özel Bir Zorluk Derecesi Ekliyor

Phasmophobia'nın geliştiricisi Kinetic Games, özel zor ayarların eklenmesi de dahil olmak üzere büyük 2022 güncellemelerinin 2022 yol haritasını açıkladı

24 Aralık 2021 16:20
Büyük 2022 Güncellemesinde Phasmophobia, Özel Bir Zorluk Derecesi Ekliyor

Phasmophobia'nın geliştiricisi Kinetic Games, özel zor ayarların eklenmesi de dahil olmak üzere büyük 2022 güncellemelerinin 2022 yol haritasını açıkladı. Indie hiti, son birkaç yılın en popüler kooperatif korku oyunlarından biri oldu ve 2020'nin yayınlanmasından bu yana, tarot kartları ve çağırma çemberleri gibi yeni özellikler ekleyen Phasmophobia, gelişmeye devam etti. Phasmophobia, 1-4 oyuncuya perili yerleri keşfetme ve hayalet aktivite kanıtlarını ortaya çıkarma görevini veriyor. Çevrimiçi eşli oynanış oyun, ilk yayınlandığında çeşitli araçları, özellikleri ve korkunç korkularıyla kullanıcıları büyüledi ve geliştiricisi ayrıca düzenli düzeltmeler, yamalar ve güncellemeler üzerindeki şeffaflık ile hayranlarını etkiledi. Ayrıca Kinetic Games'in, bilinen hatalar ve aksaklıkların yanı sıra gelecekteki oyun fikirlerinin listelendiği, kullanıcılara bir sonraki adımda ve sorunların ne zaman çözüleceğine dair bir gösterge sağlayan, halka açık bir Trello panosu var. Phasmophobia'nın 2022 planlarından bazılarını paylaşan Kinetic Games, oyunun bazı önemli güncellemelerini detaylandıran bir yol haritası yayınladı. Hayranlara oyunu oynadıkları için teşekkür eden Kinetic Games, bir VR yeniden çalışmasının yanı sıra, kullanıcıların av süresi, hava durumu ve hayalet etkileşim oranı dahil olmak üzere özel zorluk seçenekleri de bekleyebileceğini açıkladı. İki parçalı bir ilerleme güncellemesinin parçası olarak oyuncular ayrıca yeni animasyonlar, ekipman ve zorluklarla karşılaşacaklar. Yaklaşan değişiklikler için kesin tarihler henüz açıklanmamış olsa da, kullanıcılar muhtemelen bunların 2022'nin tamamında kullanıma sunulmasını bekleyebilirler.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım