SON DAKİKA

Güncel

Cemre Kemerin Paylaşımına Tepki Yağdı!

Cemre Kemer'in yaptığı sosyal medya paylaşımı takipçileri tarafından ağır eleştirilere maruz kaldı.

17 Aralık 2021 13:28
Cemre Kemerin Paylaşımına Tepki Yağdı!

Geçtiğimiz günlerde Hepsi grubu üyelerinden olan Gülçin Ergül sevgilisiyle Susurluk'ta trafik kazası geçirdi. Tır ile çarpışan araçta sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirirken Gülçin Ergül hafif yaralandı. Ünlü şarkıcı hastanenden yeni taburcu olurken, diğer bir yandan eski grup arkadaşı Cemre Kemer’in yaptığı paylaşımlar büyük tepki topladı. 

Cemre Kemerin Paylaşımına Tepki Yağdı!

Beyniniz Nerede Sizin?

Cemre Kemer’in arkadaşının başına gelen olaya karşı hiçbir reaksiyon göstermediği tepkisiz davrandığı dile getirilerek  sosyal medyada takipçiler tarafından ağır eleştiri yağmuruna tutuldu. Bunun üzerine Cemre Kemer de instagram üzerinden paylaşımda bulunarak : "Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir" diye belirtti. Ayrıca kendisine sosyal medyadan atılan bir mesajıda paylaşarak : “Siz bir yakınınızın başına korkunç bir iş gelince Instagram'dan mı taziyelerinizi iletiyorsunuz emoji mi atıyorsunuz? GIF mi yolluyorsunuz? Beyniniz nerede sizin?" diyerek kendisini savundu.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım