SON DAKİKA

CİNSEL İLİŞKİ SAHNELERİNİ BAKIN HANGİ KELİMEYLE KESİYORLAR!

Hollywood yıldızları, aşırı rahatsız eden cinsel ilişki sahnelerini sonlandırmak istediklerinde bakın hangi kelimeleri kullanıyor.

26 Nisan 2019 15:13
1 Hollywood yıldızlarının cinsel içerikli sahneleri nasıl çektikleri her zaman merak konusu olmuştur. Çoğumuz o sıcak sahneleri izlerken, 'Acaba ne kadarı gerçek?' ya da 'Mideleri nasıl bulanmıyor' gibi türlü soru işaretleriyle baş başa kalıyoruz.

Hollywood yıldızlarının cinsel içerikli sahneleri nasıl çektikleri her zaman merak konusu olmuştur. Çoğumuz o sıcak sahneleri izlerken, 'Acaba ne kadarı gerçek?' ya da 'Mideleri nasıl bulanmıyor' gibi türlü soru işaretleriyle baş başa kalıyoruz.

2 Defalarca çekilmesi gereken sevişme sahnelerinde, koca bir ekibin sizi izlediğini ve her yerinizin ışıklandırıldığını düşünün. Kulağa korkunç geliyor, öyle değil mi?

Defalarca çekilmesi gereken sevişme sahnelerinde, koca bir ekibin sizi izlediğini ve her yerinizin ışıklandırıldığını düşünün. Kulağa korkunç geliyor, öyle değil mi?

3 Bu tür sahnelerde oldukça zor anlar yaşadığını söyleyen kadın oyuncuların, aşırı temas gerektiren anlarda, sahneyi kesmek için kullandığı birtakım güvenli kelimeler var. Bunlar, ananas, tatlı patates ve mayonez gibi...

Bu tür sahnelerde oldukça zor anlar yaşadığını söyleyen kadın oyuncuların, aşırı temas gerektiren anlarda, sahneyi kesmek için kullandığı birtakım güvenli kelimeler var. Bunlar, ananas, tatlı patates ve mayonez gibi...

4 Amerikalı bir kadın oyuncu, The Telegraph'a verdiği bir röportajda, söz konusu güvenli kelimeler için şunları söyledi: ''Eğer sahne çok sıcak olduysa, (cinsel anlamda) çekimi durdurmak için güvenli kelimeleri kullanıyoruz. Hatta bazıları bu kelimeleri, anlaşmalarına madde olarak bile ekletiyor.

Amerikalı bir kadın oyuncu, The Telegraph'a verdiği bir röportajda, söz konusu güvenli kelimeler için şunları söyledi: ''Eğer sahne çok sıcak olduysa, (cinsel anlamda) çekimi durdurmak için güvenli kelimeleri kullanıyoruz. Hatta bazıları bu kelimeleri, anlaşmalarına madde olarak bile ekletiyor."

5 Oyuncuların devam etmek istemediklerinde kullandıkları ananas, mayonez gibi kelimeleri ise

Oyuncuların devam etmek istemediklerinde kullandıkları ananas, mayonez gibi kelimeleri ise "Bunun aslında yemekle bir alakası yok sadece amaç günlük hayatta kullanılan kelimelerin, baskı yaratan bir durumun önüne geçmesi." olarak yorumladı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım