SON DAKİKA

Magazin

Defne Samyeli'nin Keyfi Yerinde

Defne Samyeli, yaz ayından beri beraber olduğu iddia edilen iş insanı Onur Arıkan ile geçtiğimiz hafta sahne aldığı mekan çıkışı görüntülenmişti.

25 Mart 2022 16:03
Defne Samyeli'nin Keyfi Yerinde

Defne Samyeli, iş insanı Onur Arıkan ile görüntülenmesi üzerine muhabirlere "Yanımdaki arkadaşımdı. Onu da belki 'aşk' diye yazarsınız" sözleriyle tepkisini dile getiren49 yaşındaki güzel, "Arkadaşlarım benimle yemek yiyebilirler, beni izlemeye gelebilirler. Yakalanmak falan kardeşimle çıktığım bir yerde, arabada yanımda ailem varken 'sobelendi' demek pek olmuyor. Benim ailem varken yüzleri blurlanıyor ve sanki baş başaymışım gibi servis ediliyor. Sansasyonel olabilir ama güzel değil" demişti.

Şimdilerde şarkıcılık ve oyunculuk yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Güzelliği ve formda haliyle yıllara meydan okuyan Defne Samyeli'nin, mekana girdiği sırada bağırarak şarkı söylemesi herkesin dikkatini çekti.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım