SON DAKİKA

Dünyanın En Güzel Kadını Jennifer Garner seçildi

People dergisi tarafından ''Dünyanın En Güzel Kadını'' Hollywood yıldızı Jennifer Garner seçildi

26 Nisan 2019 09:38
1 Her yılın, dünyanın en güzel kadınını seçen People dergisi, 2019’un En Güzel Kadını unvanını Jennifer Garner’a verdi.

Her yılın, dünyanın en güzel kadınını seçen People dergisi, 2019’un En Güzel Kadını unvanını Jennifer Garner’a verdi.

2 “Sizin de beklediğiniz gibi ben de Kaia Gerber’i bekliyordum ama ben seçildim. Bu çok saçma” yorumunda bulunan 47 yaşındaki Garner, aldığı bu haberi ise The Ellen DeGeneres Show’da duyurdu.

“Sizin de beklediğiniz gibi ben de Kaia Gerber’i bekliyordum ama ben seçildim. Bu çok saçma” yorumunda bulunan 47 yaşındaki Garner, aldığı bu haberi ise The Ellen DeGeneres Show’da duyurdu.

3 Yılın en güzel kadını seçildiğine inanamadığını söyleyen Garner, People dergisinin güzellik özel sayısının kapağında yer aldı.

Yılın en güzel kadını seçildiğine inanamadığını söyleyen Garner, People dergisinin güzellik özel sayısının kapağında yer aldı.

4 Yılın en güzel kadını seçildiğine inanamadığını söyleyen Garner, People dergisinin güzellik özel sayısının kapağında yer aldı. Ünlü oyuncu, röportajında, “Aynaya bakmak yerine dünyaya neler verebileceğimi düşündükçe daha mutlu hissediyorum” dedi.

Yılın en güzel kadını seçildiğine inanamadığını söyleyen Garner, People dergisinin güzellik özel sayısının kapağında yer aldı. Ünlü oyuncu, röportajında, “Aynaya bakmak yerine dünyaya neler verebileceğimi düşündükçe daha mutlu hissediyorum” dedi.

5 1972 Teksas doğumlu oyuncu, rol aldığı Alias dizisiyle ünlü olmuş ve pek çok filmde rol almıştı

1972 Teksas doğumlu oyuncu, rol aldığı Alias dizisiyle ünlü olmuş ve pek çok filmde rol almıştı

6 Üç çocuk annesi Garner, 2005-2018 yılları arasında Ben Affleck ile evli kalmıştı.

Üç çocuk annesi Garner, 2005-2018 yılları arasında Ben Affleck ile evli kalmıştı.

7 Garner; Krallık, Juno (2007), Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı (2012), Sınırsızlar Kulübü (2013) ve Love, Simon (2018) gibi filmlerdeki rolleriyle tanındı.

Garner; Krallık, Juno (2007), Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı (2012), Sınırsızlar Kulübü (2013) ve Love, Simon (2018) gibi filmlerdeki rolleriyle tanındı.

8 Geçen yıl ünlü şarkıcı Pink’i “Dünyanın En Güzel Kadını” seçen People dergisi, önceki yıllarda Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Kate Hudson ve Lupita Nyong'o gibi isimleri aynı unvana layık görmüştü.

Geçen yıl ünlü şarkıcı Pink’i “Dünyanın En Güzel Kadını” seçen People dergisi, önceki yıllarda Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Kate Hudson ve Lupita Nyong'o gibi isimleri aynı unvana layık görmüştü.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım