SON DAKİKA

Magazin

Ekinci'den Avşar'a Simit Yanıtı

''Gerekirse Simit Yiyeceğiz'' sözleri ile sosyal medyanın tepkisini çeken Hülya Avşar'a Tuğba Ekinci sert yanıt verdi.

24 Aralık 2021 10:34
Ekinci'den Avşar'a Simit Yanıtı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın tepkisini çekerek magazin gündemine oturan Hülya Avşar'a bir yanıt da Tuğba Ekinci'den geldi. Avşar, "Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" sözleriyle sosyal medyanın büyük tepkisini çekmiş ve gelen tepkilere ise "Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" sözleriyle karşılık verdi.

Bunun üzerinde polemikleri ile gündeme gelen ve Avşar'la da yıldızı asla barışmayan Tuğba Ekinci'den de yanı gecikmedi. Ekinci, sosyal medya hesabından Hülya Avşar'ın fotoğrafını paylaşarak "Simit yiye yiye simit oldun zaten" yorumunda bulundu. İşte o paylaşım: 

hülya avşara ekinciden tepki çeken paylaşım

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım