SON DAKİKA

Spor

Fenerbahçe Opet Dünya 3.sü Oldu

2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonasında rakibi Brezilyalı ekip Minas'ı 3 - 0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu

19 Aralık 2021 17:59
Fenerbahçe Opet Dünya 3.sü Oldu

Fenerbahçe Opet, 2021 Uluslararası Voleybol Fedarasyonu (FIB) Kadınlar Dünya Kulüpler şampiyonasında Brezilyalı rakibi Minas'ı 3 - 0 yenerek dünya 3.sü oldu. Itambe Minas ekibi ile yaptığı karşılaşmaları 25 -18, 25 - 7 ve 28 - 26 setlerle tamamlayan sarı-lacivertli ekip, 3-0 galip olarak turnuvanın bronz madalyasını aldı. 

Sarı Melekler, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı final maçının  hazırlıklarını tamamladı - Fenerbahçe Spor Kulübü

Maçın Ayrıntıları

Maça sağlam adımlar ve sayılarla başlayan yetenekli ekip ilk teknik molaya 12 - 11 önde bir şekilde girdi. Servislerle de oyunu destekleyen ekip ilk seti 25 - 18'lik bir skorla tamamladı. Etkili servislerini ikinci sette de  sürdürmeye devam eden sarı-lacivertliler ikinci seti de 25 - 7 gibi başarılı bir skorla tamamlayarak adeta bronz madalyaya göz kırptı. İkinci set oldukça ilgi çekici ve turnuva tarihine geçecek cinsten bir setti.  Minas ekibi üçüncü sete oldukça güzel bir şekilde başladı ve teknik molaya 14 - 8 önde bir şekilde girdi, ancak sarı melekler affetmiyor ve son seti de 28 - 26 skoru ile alarak turnuvanın bronz madalyasını almaya hak kazanıyor. 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım