SON DAKİKA

Spor

Galatasaray'da Fatih Terim neşteri vuruyor.

Antalyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da kadroda 3 isim değişecek. Sarı kırmızılılarda üst üste başarısız sonuçların ardından kadro değişiyor Galatasarayda Alpaslan, Emre Kılınç ve Aytaç ilk 11’de olacak.

24 Aralık 2021 10:49
Galatasaray'da Fatih Terim neşteri vuruyor.

 

Bu sezon Süper Lig’de forma giydiği 11 karşılaşmanın sadece 4’üne ilk 11’de başlayan ve hiçbirinde 90 dakika görev yapa mayan Emre Kılınç, Akdeniz ekibi karşısında şans bulacak. 27 yaşındaki sağ kanadın da Antalya önünde müsabakaya 11’de başlayacak..

AYTAÇ SİFTAH YAPACAK

Galatasaray’ın sezon başında Kasımpaşa’dan transfer ettiği Aytaç Kara’nın bu sezon ilk kez Süper Lig’deki bir karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. Trabzonspor karşılaşmasında 45 dakika oynayan, Altay önünde 1 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, Adana Demir müsabakasında da 24 dakika şans bulmuştuuçların ardından teknik direktör Fatih Terim, kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Terim’in, Alparslan Öztürkü ilk 11de başlatacağı ögrenildi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım