SON DAKİKA

Magazin

Kaan Yıldırım kız arkadaşıyla yakalanınca olay çıkardı

Kaan Yıldırım sevgilisi ile objektiflere takıldı

15 Kasım 2021 22:48
Kaan Yıldırım kız arkadaşıyla yakalanınca olay çıkardı

Bu aralar aşk hayatıyla adından sıkça söz ettiren Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım, geçen gece bir mekan çıkışı kız arkadaşıyla yakalandı. Yıldırım'ın şoförü magazin muhabirlere saldırarak, Yıldırım'ın görüntü vermesini engellemeye çalıştı .Otomobili muhabirlerin üstüne süren şoför, mekandan hızlıca uzaklaştı. Yaz aylarında Hadise ile yollarını ayıran Yıldırım, kadın arkadaşıyla otomobile binerken yakalandı. Gergin anlar yaşayan Yıldırım; görüntü vermek istemedi.

34 yaşındaki genç oyuncunun şoförü saldırarak muhabirlerle gergin anlar yaşadı. Gazetecilerin " Yeni kız arkadaşınız mı?" sorusuna yanıt vermeyen Yıldırım'ın oldukça sinili olduğu görüldü. Kaan Yıldırım, eski sevgilisi Hadise'nin yeni ilişkisi hakkında " Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum." diyerek , sessiz kalmak istediğini söyledi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım