SON DAKİKA

Spor

Karadeniz derbisinde gülen taraf Trabzon

Karadeniz derbisinde Trabzonspor Rizespor'u 3-2 yendi.

25 Mayıs 2019 19:29
Karadeniz derbisinde gülen taraf Trabzon

Karadeniz bölgesinin iki güçlü ekibinin karşı karşıya geldiği maçta Trabzonspor Rizespor'u 3-2 yendi. Ligin kapanış maçında gülen takım Trabzon temsilcisi oldu. Mücadeleyi kaçıranlar için Çaykur Rizespor Trabzonspor özeti bulunuyor...

Karadeniz derbisinde Trabzonspor Rizespor karşısında 3-2 kazandı. Avrupa'yı garantileyen Trabzonspor, üçüncülük mücadelesi verdiği ligde bu sezonun flaş takımları arasında yeralan Rizespor karşısında 3 puan kazanmayı başardı. Maçta gol perdesini

16. dakikada Çaykur Rizespor adına Boldrin açtı. Fernando Boldrin, Vedat Muriqi!in ceza sahası içinde kendisine aktardığı pası önce kontrol edip sonra da şık bir vuruşla ağlara gönderdi. Golün şokunu üstünden erken atana Trabzonspor 20 dakikada durumu 1-1’e getirdi.

Rodallega kendisine sol kanattan yapılan şık ortaya aynı şıklıkta bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Arka arkaya gollerin geldiği maçta 24. dakikada Trabzonspor öne geçti.

Nwakaeme sol kanattan harika getirdiği topu yerden pasıyla altı pasın önündeki Rodallega’ya aktardı ve Rodallega’nın vuruşunu Melnjak’a çarpıp fileleri havalandırdı. İlk yarının sonlarında farkı açan Trabzonspor 43. dakikada durumu 3-1 yapmayı başardı.

Abdülkadir Ömür, Gökhan Akkan ile karşı karşıya kadlığı pozisyonda sol ayağıyla topu kaleye rahatça yolladı ve farkı ikiye çıkardı. 65. dakikada Rizespor’u umutlandıracak gol geldi. Boldrin’in kullandığı köşe vuruşunda Vedat Muriqi içeride çok şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım