SON DAKİKA

Magazin

Koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay'dan sevindirici haber geldi!

Sevim Emre Orhan Gencebay'ın koronavirüsü atlattığını açıkladı

17 Kasım 2021 22:57
Koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay'dan sevindirici haber geldi!

Geçtiğimiz ay ünlü sanatçı  Orhan Gencebay'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve  hastaneye kaldırıldığı yönünde iddialar yer almıştı. Geçtiğimiz aylarda aşı olan usta sanatçının hastanede tedavi gördüğü ifade edildi. 77 yaşındaki sevilen sanatçı Gencebay'ın yakınları; kalbindeki rahatsızlık nedeniyle hastanede, belirli aralıklarla kontrolden geçtiğini söyledi.

Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre ise "Orhan babanız gayet iyi. Kale gibi. Her sene olduğu gibi rutin kontrollerde. Yalan haberlere itibar etmeyin, sevgiler" şeklinde açıklama yaparak sevenlerinin yüzünü güldürdü.

Aşının önemini vurgulayan Sevim Emre, hala aşıya karşı olanları eleştirdi. Sevim Emre. "Canlarım; Orhan Baba'nız ve ben bir ay önce korona oldu. Bunu siz sevenlerimizden değil, kötülükle beslenenlerin, klavye delikanlılarının negatif enerjisini üstümüze çekmemek için açıklamadı." şeklinde konuşarak "Orhan Baba'nın kalp rahatsızlığı beni çok endişelendirdi ama şükürler olsun çok hafif atlattık. " dedi.

Aşılı olmasının ve benim erken hissetmesinin bu süreçte çok önemli olduğunu belirten Sevim Emre; "Orhan Baba'nızı hemen hastaneye götürmem hastalığın kötü seyrini engelledi. Sağlık Bakanlığı'mızın ve doktorlarımızın özeni ile sağlığımıza kavuştuk. Rabbime şükürler olsun. Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarının gösterdiği özene sonsuz teşekkürler. Aşı olun..."  diyerek önemli uyarılarda bulundu.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım