SON DAKİKA

Magazin

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, hakkında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu: Kalbim boş

Atatürk Kültür Merkezi çıkışı objektiflere yansıyan ünlü manken çarpıcı açıklamalarda bulundu

13 Kasım 2021 15:05
Manken ve sunucu Çağla Şıkel, hakkında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu: Kalbim boş

Geçtiğimiz yıllarda Emre Altuğ'la boşanan ve yeniden evlenmeyi düşünmediğini ifade eden iki çocuk annesi  Çağla Şıkel,  sabah programını sunmaya devam ediyor. 

Instagram hesabından sıklıkla paylaşım yapan  ve anneliği ile  takipçilerinin beğenisi toplayan Şıkel, aynı zamanda Youtube kanalı için çekimler yapmaya devam ediyor.

Çocuklarıyla güzel bir hayat süren sunucu hakkında geçtiğimiz günlerde yine aşk iddiaları gündeme geldi. Yeni açılan Atatürk Kültür Merkezi'ne giden ve çıkışta magazin muhabirleriyle sohbet eden Şıkel, iddialar hakkında konuştu. AKM'nin yeni halini çok beğendiğini ve çocukluk yıllarının burada geçtiğini söyleyen Şıkel, sınıf arkadaşlarının dansını izleyerek çok duygulu anlar yaşadığını ifade etti. Şıkel ; eski günlere geri döndüğünü söyleyerek "Annem beni buraya otobüsle getirirdi" dedi. Geçtiğimiz günlerde Bomonti'de bir erkek arkadaşıyla görünen Şıkel, "Birileri kafasına göre yazmış yine. Kalbim boş ..." dedi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım