SON DAKİKA

Son Dakika

Meteoroloji uyardı! Onlarca ilde yağmur 9 ilde kar yağışı bekleniyor

İstanbul, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere bir çok ilde 5 gün boyunca yağış var

26 Kasım 2021 07:56
Meteoroloji  uyardı! Onlarca ilde yağmur 9 ilde kar yağışı bekleniyor

Meteorolojinin yayınladığı rapora göre Doğu Anadolu Bölgesi'nde bir çok ilde kar yağışı bekleniyor. Ayrıca Kasım ayının son haftasına kadar İstanbul, Ankara ve İzmir dahil onlarca ilde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM), 5 günlük hava tahmin raporuna göre ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Hakkari ve Şırnak dışında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu ile Sinop çevrelerinde genellikle sağanak yağmur yağacak.

Öte yandan Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde; Erzurum, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Muş, Kars, Ağrı, Ardahan ve Bitlis'te çok yoğun kar yağışı bekleniyor.

Cumartesi günü ise yurdun batı kesimi olan Ankara, İzmir ve İstanbul'da sağanak yağmur yaşanacakken;  Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ ve Bingöl hariç doğu kesiminde parçalı bulutlu hava etkili olacak.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım