SON DAKİKA

Magazin

Mustafa Can Keser'den olaylı şekilde ayrılan Damla Ersubaşı eşini affetti

'Minik kuş geri döndü !'

28 Kasım 2021 22:15
Mustafa Can Keser'den  olaylı şekilde ayrılan Damla Ersubaşı eşini affetti

Geçtiğimiz sene eşi Mustafa Can Keser'den anlaşmalı olarak boşanan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz aylarda ilişkisine  ikinci bir şans vermişti. Keser ile fotoğrafını paylaşan Damla Ersubaşı "Kalbim" notunu paylaşmasının ardından Keser de "Minik kuş geri döndü" yorumunda bulundu.

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı "Tuğçe" karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında Mustafa Can Keser ile hayatını birleştirmişti.  Zehra ve Zeynep Nisa adında iki  güzel kızları olan çift, geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşanmıştı.

 Son dönemde sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla sevenlerinin kafasını  karıştıran çiftin sık sık kızları için bir araya gelmesi dikkat çekiyordu. 28 yaşındaki Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser  aralarındaki sorunları hallederek ilişkilerine son bir şans daha verdiklerini açıkladılar. Keser, eski eşi ile verdiği benzer bir pozu, "Mis kokulum, can parçam" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Bu kareye kayıtsız kalmayan Ersubaşı ise gönderiye "Can parçam" yorumunu yaptı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım