SON DAKİKA

Magazin

Oyuncu ve model Aysun Kayacı babasının cenazesine katılmadı

Aysun Kayacı'dan babasına büyük vefasızlık!

15 Kasım 2021 16:04
Oyuncu ve model Aysun Kayacı babasının cenazesine katılmadı

Ünlü model Aysun Kayacı babası Selahattin Kayacı'yı kaybetti. Üsküdar'da Küplüce Camii'nde düzenlenen cenaze ile son yolculuğuna uğurlanan Selahattin Kayacı'nın cenazesine yurt dışında yaşayan kızı Aysun Kayacı katılmadı. Eski oyuncu ve sunucu Aysun Kayacı'nın babası bir süreden beri akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Aysun Kayacı'nın cenazeye katılmadığı görülürken; Selahattin Kayacı'nın dostları cenazede son görevlerini yerine getirdiler. 

Selahattin Kayacı'nın bir tanıdığı kızıyla gurur duyduğunu söylerken " Kızı ile hiç tanışmadım. Ama kızını hep anlatırdı ve kızlarını da çocuklarını da çok severdi. Mutlaka her insanın hataları vardır, hataları vardı belki de bilemiyorum. " dedi.

Kızını sevdiğini ve onunla gurur duyduğunu söyleyen komşu Hülya Öztürk; "Çok üzülürdü. Öteki kızı da İngiltere'deydi. Sanıyorum bir gün gelirler diye beklerdi. Öyle içinde bir burukluk olurdu hep" şeklinde konuştu.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım