SON DAKİKA

Magazin

Serdar Ortaç'ın borcu dudak uçuklattı

Bir süredir maddi sıkıntı yaşayan Serdar Ortaç samimi açıklamalarda bulundu

14 Kasım 2021 22:12
Serdar Ortaç'ın borcu dudak uçuklattı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, maddi anlamda zor günler geçiriyor. 10 milyon TL bankaya borçlu olduğunu söyleyen Ortaç; eski eşi Chloe Loughnan'a ise 600.000 bin TL nafaka borcunun olduğunu belirtti. Bir eğlence mekanında hayranlarıyla buluşan Ortaç; hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ortaç; geçmişteki kumara olan bağımlılığı hakkında ise "Allah benim belamı versin’ zamanında çok oynadım çok pişmanım ama geçmişi değiştiremiyorsunuz"  şeklinde konuştu. O paraların artık gittiğinden yana dem vuran Ortaç, artık kumar oynamadığını söyleyerek " En son pandemi öncesi oynadım" dedi. "Bahis siteleriyle de yaptım. Allah belamı verdi. Çocuğum olsa kumardan uzak dur derdim" diyen Ortaç; çok pişman olduğunu söyledi.

Öte yandan magazin muhabirlerin "Çocuk düşünür müsünüz ?" sorusuna ise "Bu saatten sonra düşünmüyorum!’" yanıtını verdi. Ortaç; "Seksen yaşında çocuk sahibi olsam ne olacak? derken çocuk sahibi olmak için artık geç kaldığını vurguladı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım