SON DAKİKA

Spor

Sergen Yalçın Sonrası Beşiktaş'ta Flaş Gelişmeler

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan ayrılması sonrası İki ismin de ayrılacağı iddiası spor dünyasında bomba gibi düştü

11 Aralık 2021 13:10
Sergen Yalçın Sonrası Beşiktaş'ta Flaş Gelişmeler

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın yerine yeni teknik direktör için  hummalı bir arayış içerisinde olan kulüpte şok eden iki isim ayrılması iddiaları gündemde. Meksika ve Fransız basınının iki önemli ismin de ayrılacağı iddialarına ek İngilizler Direkt olarak isim vererek Cenk Tosun'un da takımdan ayrılacağını belirtti. 

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Sergen Yalçın sonrası Beşiktaş’ta 2 ayrılık daha! Cenk Tosun...

Sergen Yalçın Nasıl Ayrıldı?

Takım, Süper Ligde üst üste gelen mağlubiyetlere şampiyonlar liginde de 0 çekince kulüp, Sergen Yalçın ile yolları ayırma kararı aldı. Bunu üzerine hoca arayışları hala sürerken takımdan önemli ayrılmaların da meydana gelebileceği iddiaları büyük panik yarattı. Daha önce Slaven Bilic, Daniel Farke, Şenol Güneş, Rıza Çalımbay, Okan Buruk, Carlos Carvalhal, Andre Villas-Boas gibi birçok yetenekli çalıştırıcı ile çalışan Beşiktaş'ın yeni teknik hocasının kim olacağı büyük merak uyandırırken takımdaki yeni ayrılma iddiaları da Çarşı'da büyük bir infiale neden oldu.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Sergen Yalçın sonrası Beşiktaş'ta 2 ayrılık daha! Cenk Tosun...

Beşiktaş'ta Kimler Ayrılıyor

Devre arasında birçok isimle ayrılma kararının alınacağı iddialarına yönelik mevzubahis isimler arasında, Chelsea'den büyük umutlarla transfer edilen Michy Batshuayi, Ersin Destanoğlu ve Cenk Tosun gelmekte. 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım