SON DAKİKA

Dünya

Taylor Swift'in 'Eras Turu' Koruması Hamas'a Karşı IDF'ye Katılmak İçin İsrail'e Döndü

Güvenlik görevlisi, Swift'in güvenlik görevlisi olmayı Facebook'ta 'harika bir rüya işi' olarak nitelendirdi.

18 Ekim 2023 23:20
Taylor Swift'in 'Eras Turu' Koruması Hamas'a Karşı IDF'ye Katılmak İçin İsrail'e Döndü

Kimliği açıklanmayan güvenlik görevlisi, geçtiğimiz Pazar günü Facebook sayfasında askeri üniformalı bir fotoğrafını paylaşarak taahhüdünü kamuoyuna duyurdu. İsrail'e olan sarsılmaz desteğini ifade ederek, bağlılığının yalnızca tek bir ulusla ilgili olmanın ötesine geçtiğini vurguladı. "İsrail'in yanındayım... mesele sadece tek Yahudi devletini desteklemek olmamalı. 'İnsanlığın yanındayım!!!' olmalı" dedi.
 

Güvenlik görevlisi, Swift'in güvenlik görevlisi olmayı Facebook'ta "harika bir rüya işi" olarak nitelendirdi.

Gardiyan, duygusal paylaşımında, çatışmanın bir tarafında bebekler, çocuklar ve yaşlılar da dahil olmak üzere sivillerin canlı kalkan olarak kullanılmasını eleştirdi. Bu tür eylemlerin insanlık dışılığını kınayan Erdoğan, "Dünya çapında hayvanlara 'hayvan' demek hakaret olur ama bunlar insan değil. Aile evcil hayvanlarıyla birlikte aileleri de yataklarında öldürüp katlettiler, sonra da yaktılar" dedi. Bunun kendi mahallenizde, yan komşunuzda veya tanıdığınız bir ailenin başına geldiğini hayal etmeye çalışın."

Swift'in muhafızının İsrail'e dönme ve IDF'ye katılma kararı, "Israel Today" programından İsrailli gazeteci Eran Swissa tarafından açıklandı. Swissa, gardiyanın İsrail kibutzunda doğduğunu ancak ABD'de çalıştığını paylaştı.

Güvenlik görevlisi, Facebook'ta ABD'deki yaşamı için şükranlarını sunarak harika işini, aile olarak gördüğü değerli arkadaşlarını ve rahat bir evini takdir etti. Geri dönme zorunluluğunun olmadığını ancak ailelerin Yahudi veya İsrailli kimlikleri nedeniyle acı çekmesine ve zarar görmesine sessiz kalamayacağını vurguladı.

Mesajını, "Ben burada sadece İsrail'in yanında değilim, aslında buradayım! Burada insanlığın yanındayım. Tarihin yanlış tarafında olmayın. Kenarda durun ve hiçbir şey söylemeyin. İsrail'in yanında olun, İNSANLIĞIN yanında olun!!!"
 

Şu anda Taylor Swift'ten İsrail'de devam eden çatışmaya ilişkin kamuya açık bir açıklama yapılmadı.

 

Ayrı bir gelişmede, Taylor Swift'in erkek arkadaşı olduğu söylenen ve Kansas City Chiefs'in sonu zor olan Travis Kelce'nin, hafta sonu New York City'de geçici olarak koruması olarak devreye girdiği bildirildi. Tanıklar onun asıl güvenlik görevlisine şimdilik görevi devralabileceğini bildirdiğini iddia ediyor.
 

Durum gelişmeye devam ediyor ve Swift'in korumasının kararının sonuçları büyük ilgi ve tartışma topladı.

 Taylor Swift Eras Tur Tarihleri

Taylor Swift Eras Turu'nun 18 Mart 2023'te Glendale, Arizona'da başlaması ve 5 Ağustos 2024'te Inglewood, California'da sona ermesi planlanıyor. Tur Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa'daki büyük şehirlerdeki durakları içerecek.
 

Taylor Swift Eras Tur Biletleri 2024

Taylor Swift Eras Turu biletlerinin 2023 başlarında satışa çıkması bekleniyor. Hayranlar, biletlere erken erişim için Taylor Swift web sitesinden kayıt yaptırabiliyor.
 

Taylor Swift Eras Tur Tarihleri 2023

Taylor Swift Eras Turu 18 Mart 2023'te Glendale, Arizona'da başlayacak. Tur Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa'daki büyük şehirlerdeki durakları içerecek.
 

Taylor Swift Eras Turu Setlisti

Taylor Swift Eras Tour'un şarkı listesi henüz açıklanmadı. Ancak hayranlar Taylor Swift'in dokuz stüdyo albümünün tamamından şarkıların yanı sıra en büyük hitlerinden bazılarını da duymayı bekleyebilirler.
 

Taylor Swift Eras Turu 2023

Taylor Swift Eras Tour, 2023'ün en çok beklenen turlarından biri. Hayranlar, Taylor Swift'in country köklerinden pop yıldızlığına kadar tüm dönemlerine ait şarkıları seslendirmesini görmek için sabırsızlanıyor.
 

Taylor Swift Eras Tur Bilet Fiyatları

Taylor Swift Eras Turu'nun bilet fiyatları henüz açıklanmadı. Ancak hayranlar, merakla beklenen bu turun biletleri için bir miktar ödeme yapmayı bekleyebilirler.
 

Taylor Swift Eras Avrupa Turu

Taylor Swift Eras Turu, Londra, Paris, Berlin ve Amsterdam dahil olmak üzere Avrupa'nın büyük şehirlerindeki durakları içerecek.
 

Taylor Swift Eras Turu Uluslararası

Taylor Swift Eras Turu Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa'daki büyük şehirlerdeki durakları içerecek.

Taylor Swift hayranları, Taylor Swift Eras Tour tarihlerinin ve biletlerinin yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Turun 18 Mart 2023'te Glendale, Arizona'da başlaması planlanıyor ve Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa'daki büyük şehirlerdeki durakları içerecek.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım