SON DAKİKA

Spor

Trabzonspor'dan İstanbul'un 3 büyüklerine tarihi fark attı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışındaki ezeli rakipleri İstanbul'un 3 büyükleri olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ilk yarının tamamlanmasına iki hafta kala tarihi fark attı.

20 Aralık 2021 12:21
Trabzonspor'dan İstanbul'un 3 büyüklerine tarihi fark attı.

Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'de 17 karşılaşma sonunda 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. En yakın rakibi Konyaspor'a 9 puanlık fark atan Trabzonspor, şampiyonluk yolundaki ezeli rakipleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a tarihi fark attı.

Sarı-lacivertlilere 14, siyah-beyazlılara 17 ve sarı-kırmızılılara 18 puan fark atmayı başardı..

İstanbul'un 3 büyükleri arasında puan farkı olarak bordo-mavililere en yakın takipçi Fenerbahçe, ligde oynadığı 17 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 28 puan topladı. 5. sırada yer alan İstanbul ekibinin Trabzonspor ile arasındaki puan farkı ise 14 oldu.

Beşiktaş ise oynadığı 17 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik ve 6 yenilgi elde etti. Süper Lig'de 9. sırada yer alan siyah-beyazlıların ise Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 17.

Galatasaray ise oynadığı 17 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti. 11'nci sırada yer alan sarı-kırmızılılar 24 puan topladı Trabzonspor ile arasındaki puan farkını ise 18 çıkardı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım