SON DAKİKA

transfer haberi! Beşiktaş'tan büyük transfer hamleleri

Beşiktaş Yönetimi, devre arasında bombaları peş peşe patlatmak istiyor. Stoper takviyesi konusunda ilk etapta Kaan Ayhan’ı A Planı, Abdülkerim Bardakçı’yı da B Planı olarak belirleyen yönetim, savunmada yer açabilirse 2 oyuncuyu da almayı hedefliyor. Forvet hattı konusunda ise uzun süredir çalışmalarını yürüten idareciler, Genoa’yla ayrılığın eşiğinde bulunan Caleb Ekuban’ı radarına aldı. İtalyan basınına göre Beşiktaş, tecrübeli golcü için en yakın temasta bulunuyor..

3 Ocak 2022 11:28
 transfer haberi! Beşiktaş'tan büyük transfer hamleleri

Stoper hattı için İtalya Serie A ekibi Sassuolo’nun A Milli savunmacısı Kaan Ayhan’ı listesinin başına yazan idareciler, sezon başında transfere izin vermeyen Çizme ekibinin kapısını tekrar çalacak. Beşiktaş Yönetimi’nin, Kaan için 1 milyon Euro kiralama, 3 milyon Euro da satın alma içeren 4 milyon Euro’luk bir paket teklif hazırladığı ögrenildi .Kaan’a ek olarak Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı için de girişimlerde bulunan yönetim, bu futbolcuyu da Kaan’ın alternatifi olarak düşünüyor .Ekuban’ın Türkiye’deki yeni durağının İstanbul olacağı belirtiliyor. İtalyan basınına göre Caleb Ekuban’ın Genoa’da kalma ihtimali azalırken Türkiye’ye çok daha yakın olduğu ifade ediliyor.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım