SON DAKİKA

Magazin

Yiğit Kirazcı aşka geldi !

Kanal D'nin başarılı projelerinden 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterini oynayan Pınar Deniz ile aşk yaşayan oyuncu Yiğit Kirazcı, instagram hesabından romantik aşk dolu bir mesajla sevgilisinin yeni yaşını kutladı.

5 Kasım 2021 09:08
Yiğit Kirazcı aşka geldi !

İlk olarak Marmaris'te  basına yakalanan Pınar Deniz ve Yiğit Kazancı, bir aşk filminde birlikte rol aldıktan sonra sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başladılar. Film bittikten sonra birlikte tatile çıkan çift, iskelede öpüşmüş sonrada sarılarak aşklarını doyasıya yaşamıştı. Tatilden sonra İstanbul'da da objektiflere takılan çiftin aşkları  hala dolu dizgin devam ediyor.

Yakışıklı oyuncu Kirazcı, geçtiğimiz günlerde 28 yaşına giren Pınar Deniz'in yeni yaşını dudak dudağa verdikleri fotoğrafla  birlikte "İyi ki doğdun bebek" yazarak kutladı. 

Ayrıca  Pınar Deniz, doğum günü hediyesi istemediğini ve hediye göndermek isteyen takipçilerinden bağışta bulunmaları için kampanya açtığını duyurmuştu. Başarılı  oyuncunun bu hareketi sanat dünyasında takdir topladı.

 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım