SON DAKİKA

Son Dakika

Yörük kızı Müslüme'nin ölümüyle ilgili aile bireylerinin ifadeleri alınıyor

3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma genişletildi

19 Kasım 2021 19:49
Yörük kızı Müslüme'nin ölümüyle ilgili aile bireylerinin ifadeleri alınıyor

 10 Kasım tarihinde  ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolan ve 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal ile soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında ekipler, babası dahil aile bireylerini ve bazı akrabalarını ifadelerini almak üzere karakola götürüldü.

Kış dolayısıyla Mersin'in sahil kesimlerine göç eden Sarıkeçili yörüklerinden Yağal ailesinin küçük kızı Müslüme'nin Çadır kurulan bölgeye uzak bir mesafedeki ormanlık alanda cansız bedeni bulundu.

Öte yandan AFAD, itfaiye, jandarma, komando ve belediye ekiplerinin katıldığı çalışmalara bölge sakinleri de destek verdi. Çalışmalarda Antalya İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki "Pense" adlı kadavra köpeği de kullanıldı.  Müslüme'nin yakınları, acı haberin ardından gözyaşı dökerek " Çocuğumuzun cansız bedeninin incelenmesini istiyoruz. Yapacak başka bir şey yok. Acı haber geldi, ciğerimize oturdu. Başka bir şey diyemeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım